Kiiimmm? Ben mi? Tamam anlaşıldı, wax için bir kaç ay bekleyeceğiz artık.Len ben öyle mi dedim?
Hazir araç cilalı cilalı parlak olacak ve sen amatörce tekrar bir şey yapıp parlaklığı bozucan demek istedim.
Kiiimmm? Ben mi? Tamam anlaşıldı, wax için bir kaç ay bekleyeceğiz artık.Len ben öyle mi dedim?
Hazir araç cilalı cilalı parlak olacak ve sen amatörce tekrar bir şey yapıp parlaklığı bozucan demek istedim.
Teşekkür ederim, boyacının uygulayacağı pasta-cilanın birkaç ay tadını çıkarıp yaz sonu wax uygulamayı planlıyorum.Pril ile yıkayacaksın, güzelce durulayıp kuruladıktan sonra waxı uygulayabilirsin
@aurora
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, boyacının uygulayacağı pasta-cilanın birkaç ay tadını çıkarıp yaz sonu wax uygulamayı planlıyorum.
Satim mi? Daha kapağı açılmadıBoşa mı gitti paralar
Niyeki sonucda parlakligada etkisi oluyor hem yuzeyde temizlenmis olmazmi?O pastadan önce olması gerekiyor, pasta yapılacağı için gerek yok
Pastadan önce yapacaksın ki polsaj esnasında temiz bir yüzeye sahip olcaksın bir de atıklar ekstraçizik oluşturabilirNiyeki sonucda parlakligada etkisi oluyor hem yuzeyde temizlenmis olmazmi?
Pasta oncesi sartmi?
Heh işte ben de bundan bahsetmiştim @auroraPastadan önce yapacaksın ki polsaj esnasında temiz bir yüzeye sahip olcaksın bir de atıklar ekstraçizik oluşturabilir
Yani pastadan önce kil ya da iron out, sonra pasta, en son cila. Sonra waxlı şampuan, bir süre sonra tekrar wax.Heh işte ben de bundan bahsetmiştim @aurora
Sanayide kim uğraşır öyle ince işlerleYani pastadan önce kil ya da iron out, sonra pasta, en son cila. Sonra waxlı şampuan, bir süre sonra tekrar wax.
Bizim boyacı kil mil bir şey yapar mı ki? Sanmam.
Yani pastadan önce kil ya da iron out, sonra pasta, en son cila. Sonra waxlı şampuan, bir süre sonra tekrar wax.
Abi adamlar boya koruma yaparken ben sordum. Wax yapsam üzerine sorun olur mu diye. Adamlar direk wax ın markasını sordu. Soft olduğunu söyleyince yapabilirsin şuan en iyi wax fusso dediler. Ama bir hafta bekle cila iyice otursun tazyikli su tutma dediler. Haftasonu yapıcam ben tekrar fussoyuYani pastadan önce kil ya da iron out, sonra pasta, en son cila. Sonra waxlı şampuan, bir süre sonra tekrar wax.
Ekli dosyayı görüntüle 18163 @kadir ürunu 1:7 sulandirdim bitmez bu ya 2 sene kullanirim artik . Orijinal kutusuna koydum .sonucta kullanirken reklamini yapmak lazim. Oral B deki azalan kisim kadar bi sise bilbery yaptim.
Kokusu mukemmel visne gibi kokuyor cok keskin, insanin icesi icesi geliyor cocuklardan uzak tutmak lazim
Performans nasil 1.7 ile ?Numune gonderiyim
Satayım sana al 1 litrePerformans nasil 1.7 ile ?
Bende valet pri nun carpetini 1.7 yaptimki kimi yerde 1.80e kadar yolu var yaziyor
Carpeti begendim koltuklari sildi be ugrasmadan cok hizli finish verdi.
Alim bariSatayım sana al 1 litre