Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Camlardaki boya tozları için selülozik tiner kullanabilirsiniz. Ama plastik aksama dokunmasın
Bir dönem bn de yapıyordum, yok şöyle yıkadım yok böyle cillop oldu kuzum diye, ömrü erken bitti rahmetlininSiz bu işlere kafa patlattıkça, aklıma "güzelim deme bir sivilce, zenginim deme bir kıvılcım yeter" Atasözü aklıma geliyor.
Geşge benim ossaa diyen olabilir, nazar değebilir. Allah korusun.
Bir şey olunca alıp kenara kaldırıyorlar.sonra yenisini alıyorlar..Biz de görmüyoruz tabiGeşge benim olsa dediğimiz lüx araçlara niye bişey olmuyor Veli abi
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ürün çizkleri almıyo çıkmayan kirleri alıyor. Çizikleri gidermek öyle kolay değil. Polisaj makinesi, rayon ped birde kuyumcuların kullandığı bir madde var ondan almak lazım şimdi aklıma gelmedi.benim camda çizikler var şu ürünü tavsiye edermisiniz ?
çizikleri fotoğraf çekemedim netleyemedim ama rahatsız edici film kaplatma işlerine girmeden halledeyim diyorum
Cam Pastası - G4
fabrikadan cikinca bile bu kadar iyi görünmüyordur belki Allah korusun, kazasiz belasız keyifle binersin insallahYıkama, kese ve finale
Camlara Auto Finesse Glass Cleaner
aklınıza gelince söylermisiniz polisaj makinamız var uğraşırız olmadı uğraşmayızBu ürün çizkleri almıyo çıkmayan kirleri alıyor. Çizikleri gidermek öyle kolay değil. Polisaj makinesi, rayon ped birde kuyumcuların kullandığı bir madde var ondan almak lazım şimdi aklıma gelmedi.
Ben olur veya olsun demiyorum, dikkat edin diyorum sadece.Geşge benim olsa dediğimiz lüx araçlara niye bişey olmuyor Veli abi
Yagmirun da tadi ayri oluyor.aracin ustu boncuk boncuk gusel duruyor.Bugün yağmur yağmış eski haline dönüyor
Len ben öyle mi dedim?Az önce @bayraktar Hamdi uyardı sağ olsun. Guzudaki tamirat sonunda pasta-cila yapılacak. Cumartesi teslim alacağım ve pazar günü de soft99 wax yapayım diyordum. Bu wax cilanın üstüne yapılmıyor mu ki? Yoksa cilanın özelliğini yitirmesini, kabaca yaz sonunu falan mı bekleyeceğiz?