Genelde kimse tam kutu almiyor bolunmus alip denemek istiyorlar.Kendi siteleri üstünden fiyatları pek uygun değil ama n11 den baya uygun satıyorlar. Yukarıda ki link de 40 gr 30 tl. N11 de tam kutu 200 gr 88 tl
Ben şu Soft99 Fusso'nun guzumun üstündeki etkisini merak ediyorum. Yoksa sıvı cila da denerim ama öncelik Fusso'da.Sen bence bölünmüşü boşver sana yarım litre sıvı cila verem her ay kullansan işini görür. Şimdi bölünmüş alsan yarısı işe yaramayacak
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen araç ne renkti?Ben şu Soft99 Fusso'nun guzumun üstündeki etkisini merak ediyorum. Yoksa sıvı cila da denerim ama öncelik Fusso'da.
Bölirmisen bölmirmisen.
Beyaz ama Kuğu Beyazı.sen araç ne renkti?
koyu olsaydı ortak alalım dıyecektım.Beyaz ama Kuğu Beyazı.
@bayraktar Hamdi'yi tavla, o kadar söylüyorum önce Soft99 dene diye, gidip pasta-cila yaptıracağım diyor.koyu olsaydı ortak alalım dıyecektım.
Oruç başına vurmuş senin...fotoğrafda bile belli adamın arabasının beyaz olduğu.sen araç ne renkti?
Profilde bildigin yesil cam gibi cikmis ne bilim beyaz oldugunuOruç başına vurmuş senin...fotoğrafda bile belli adamın arabasının beyaz olduğu.
Attığım link de 40 gr bölünmüş var işte vmbeyazlar için fusso. 30 tlBeyaz ama Kuğu Beyazı.
Aklımda, öyle yapacağız gibi görünüyor.Attığım link de 40 gr bölünmüş var işte vmbeyazlar için fusso. 30 tl
Siz İzmirliler ortaklaşa bir kutu alsanız hem daha ucuza gelir hem bir buluşmada tüm araçları çıkartırsınızAklımda, öyle yapacağız gibi görünüyor.
Guzuların rengi zıt maalesef.Siz İzmirliler ortaklaşa bir kutu alsanız hem daha ucuza gelir hem bir buluşmada tüm araçları çıkartırsınız
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Firma renk olayının pazarlama amaçlı kullandığını söylemişti bu işle uğraaşan bir arkadaşım.Guzuların rengi zıt maalesef.
İron auto almistin zaten bunu neden aldin.Valetpro bilberimizi aldik koleksiyonumuz tamamdir
İron out cok etkili urun ben haftada 2 kere yikiyorum araci zarar verir mi diye korktum acikcasiİron auto almistin zaten bunu neden aldin.
Bunu alacaktin madem iron out u neden aldin