ozgur35
Aktif
Samsung j7 prime ile cektım bu seferFinale aldim zaten.
Bsd yide denemek lazim tabiki
Samsung j7 prime ile cektım bu seferFinale aldim zaten.
Bsd yide denemek lazim tabiki
Gozum gonlum acildiSamsung j7 prime ile cektım bu sefer Ekli dosyayı görüntüle 17438 Ekli dosyayı görüntüle 17439 Ekli dosyayı görüntüle 17440
Space simsiyah diye birşey var. O da baya kalıcı ve çok parlak. Sürekli ıslak gösteriyor. Tavsiye ederim.Aliyim olmadi n11 de var zaten bitti sampuan da lastik parlatici da
Ben bahar temizliği diye buna derim.Bu akşam can sıkıntısından bagaj iç döşemelerini ve halısını yıkadım. Kısmet olursa yarın akşam da bagaj içini komple temizleyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 17253
Ekli dosyayı görüntüle 17254
Ekli dosyayı görüntüle 17255
Bugün arabayı yıkayacağım. Evde iki ürün var hangisini kullanayım
Pril
Fairy
İnanmazsın Fairy ile araç yıkayan ve deli beğenen kullanıcı sayısı azımsanmayacak düzeyde.Bugün arabayı yıkayacağım. Evde iki ürün var hangisini kullanayım
Pril
Fairy
İnanmazsın Fairy ile araç yıkayan ve deli beğenen kullanıcı sayısı azımsanmayacak düzeyde.
Bugün arabayı yıkayacağım. Evde iki ürün var hangisini kullanayım
Pril
Fairy
Ates ediyorlar vallaSavaçilarim benim
Ekli dosyayı görüntüle 17532
@kadir bana da ayarla.bir gün bana da lazım olacak.Savaçilarim benim
Ekli dosyayı görüntüle 17532
Neyse bi daciaciyi daha mazdaci yapacaz insKadir'in küçük dediği araç uzun uğraşlar sonucu pasta cila işlemi tamamlandı.
Al bence elimde ne ararsan var.Yaptıklarınızı gördükçe insanın içi gidiyor. Şu auto fitnese ürünleri aklıma girmeye başladı. Alsam mı ne yapsam
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam aslinda direk pasta cila demesekden yapilan islemleri ve kullanilan malzemeleride yazasak daha iyi olmazmiydiKadir'in küçük dediği araç uzun uğraşlar sonucu pasta cila işlemi tamamlandı.