Mantığı şimdi anladım. Teşekkürler bilgi için.
odb geldi ebubekirde geldi ama win 7 tanimadi cd ile tanitmayada sarj yetmedi.
ebubekir kendi laptopuna takmis tanimis direk artik hafta sonu yapacaz biseylerde ben hs ms olayini anlamadim odb uzerindeki swich ne tarafda olacak?
İlk uğraşan acaba motor yağı sıcaklığını görebiliyor mu bu aletle söyleyebilir mi?
Usulen uyarımızı da yapalım... Konu fazlasıyla teknik çünkü...
Burada paylaşılan ve yapılan işlemler neticesinde meydana gelebilecek olumsuzluklardan Mazda Garaj ve paylaşımı yapanlar sorumlu tutulamaz.
Ben de dün gaza gelip istemeyerekten de olsa (fiyatından ötürü) ELS27 aldım. Uzun süreli kullanacağım için elm den daha fazla kapasiteye sahip els27 de karar kıldım.
karsilama isigi nerde? dun aksam ebubekir baglanmis araba ama bulamamis? @ibrasoft
Ben de dün gaza gelip istemeyerekten de olsa (fiyatından ötürü) ELS27 aldım. Uzun süreli kullanacağım için elm den daha fazla kapasiteye sahip els27 de karar kıldım.
Hs ve ms ecular arasında geçiş için gerekli switch.
Hangi ecu ile işlem yapacak iseniz ona göre hs/ms seçimini yapmanız gerekiyor. Program sizi uyarıyor zaten. Programlama ve servis protokolü için Hs konumunda olması gerekiyor. Klima paneli ve çoklu bilgi ekranı ile ilgili okuma yaparken ms konumunda olmalı. Ki bu eculardan sadece var ise arıza kaydını okuma ve silme işlemi yapılyor. Yani ms konumu ile ilgili pek işiniz yok esasında.
Servis ayarları menüsü ve programlama menüsü için hs konumunda olmalı, eğer ms konumunda kalırsa switch bağlantı sağlanamaz. Diğer tarafa alıp tekrar deneyin.
Elm327 kablolu obd cihazlarda modifiye gerekiyor. Yoksa iletişim kuramıyor.Hs/ms switchini biz mi modifiye ederek yapıyoruz yoksa yapılı mı geliyor?
Hs/ms switchini biz mi modifiye ederek yapıyoruz yoksa yapılı mı geliyor?
Elm327 kablolu obd cihazlarda modifiye gerekiyor. Yoksa iletişim kuramıyor.
Aldığım els27 ise uyumlu forscan ile 35 dolar. Aliexpresste en fazla kullanıcı yorumu almış ilk 5 üründen birini aldım. Diğerleri 40 dolar gibiydi
Elm327 kablolu obd cihazlarda modifiye gerekiyor. Yoksa iletişim kuramıyor.
Aldığım els27 ise uyumlu forscan ile 35 dolar. Aliexpresste en fazla kullanıcı yorumu almış ilk 5 üründen birini aldım. Diğerleri 40 dolar gibiydi
Mutlu seninkinin gelmesini bekleyelim o zaman sıkınttısız çalışırsa ben de aynı satıcıdan alayım. Diğerlerini modifiye etme olayını ben pek beceremem
O olaya ben de cesaret edemem zaten abi.
Aldığım ürün.
Tahmini Teslimat Zamanı
Els27 olduğundan ms-hs can seçme gereği yok, otomatik seçiyor sanırım.
Mutlu forscan forumunda els27 nin çakmasını aliexpress yapmış ve satıyorlar diye yazmışlar. Sakın almayın felan diyorlar.