Geçen sene açmış olduğum z line konusunu az önce baştan okudumda....Evet lastiklerim çatladı fakat hala lastikler ilk günki gibi iyi yol tutuyor,duruş mesafesi aynı,yüksek hızlarda balans yapma yok...Ama çatlak işte
Lastikler UPS kargoda rehin kaldı....Beyefendiler firma olarak cumartesi günleri çalışmama kararı almışlar....Bunu bildiren hiçbir uyarı levha şubede yok...Müşteri temsilcilerini arasan hikaye çünkü sadece haftaiçi ulaşılabiliyor...Gün içerisinde şubenin önünde pasaportunu bekleyenmi dersin eşine hediye alanı mı dersin.... Koca rezalet.....Ofise geri dödüm bir saat sonra ofisin önünden bi araç geçti mahkum arabası gibi
bi baktım ups kargo hemen koşup arabaya atladım 10 km takip ettim durunca kapıya dayandım....İşte orda öğrendim cumartesileri çalışmama kararı aldıklarını tabiki ben şikayetimi çoktan gerekli mercilere bildirdim....Şunu tecrübe. Edindim TR de kargo sektörünün çivisi çıkmış durumda hemen hemen her firmayla bi kavgamız oldu...Müşteri memnuniyeti nezaket...Geri bildirim güler yüz aramayın yok öyle bi dünya...Ülkemizde bu konuları denetleyip gizli müşteri kılığında hakettiği yaptırımlara vesile olacak devlet kanallı uygulamalar olmalı yoksa çeki düzen verecekleri yok kendilerine....Cuma saat 4 te gelen kargoyu pazartesi alabilecekmiyiz bakalım...