grafff
Aktif
1 ay müsade et bana ben bi test edeyim Sonra al yada alma derim
Bana da al veya alma de
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 ay müsade et bana ben bi test edeyim Sonra al yada alma derim
Sen alBana da al veya alma de
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bülent benimki 195/65/15 ama diğer ebatlarda baktıklarımda aynı 71 veya 72 db seviyesindeler. Kendinde açıp bakabilirsin sitesinden. http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?URUNID=29İlk olumsuz yorum senden duydum ilginç, desibel, ekonomi, frenleme, vs gibi etiket değerleri lastik ebatlarına göre değişkenlik göstermekle birlikte Nokian genel itibariyle sessiz lastik üreten bir firma aslında. Dişlerdeki çatlaklar uygun iklim ve yol şartlarında kullanılmadığından olabilir belki, ya da lastikte üretim hatası belki de.
Yumuşak olduğu için alıyoruz modelden modele fark mı var acabaBen yumuşak diye ekstra seviyorum zaten, yumuşak hamurlu bir lastik Nokian, ilginç
Derdimiz sadece yumuşaklık değil dediğin lastikleride kullandım goodyearı kapıya yanaştırmam michelinde gereksiz pahalı şu nokianlar biYumuşak lastik isteyen goodyear ve michelin bakmalı
Michelin gibi Nokian da işte, tıpa tıp aynı demiyorum ama yumuşak hamurlu sonuçta, amaç sadece yumuşak lastik değil tabi o ayrıYumuşak lastik isteyen goodyear ve michelin bakmalı
İndirim nerede var?Dün sabah itibari ile lastikleri taktırdım gerekli testleri de yaptım akşam boşlukta deneyimlerimi aktarırım şimdilik niyetlenen kim varsa hazır indirimde varken nokian ları sipariş versin derim....
İndirim nerede var?
Hepsiburda nokta comİndirim nerede var?
Neyle kıyasladığınıza bağlıFazlasıyla...
Mesaj at ve sor; 4 lastik fiyatı mı bu? de...
Aynen abi sormak lazım. Yalnız benim aracın lastik ölçüleri çok olmadığı için genel olarak pahalı. Çin malı lastikleri geçersem takılacak lastikler 160 dan başlıyor tanesi. Michelin bridgestone falan ateş pahası.Mesaj at ve sor; 4 lastik fiyatı mı bu? de...
@Oğuzhan ralli yapmıyoruz sonuçta, fazla para verme... Bende bu sefer petlas alacağım.Aynen abi sormak lazım. Yalnız benim aracın lastik ölçüleri çok olmadığı için genel olarak pahalı. Çin malı lastikleri geçersem takılacak lastikler 160 dan başlıyor tanesi. Michelin bridgestone falan ateş pahası.
Petlas nasıldır sizce?
Aynen abi sormak lazım. Yalnız benim aracın lastik ölçüleri çok olmadığı için genel olarak pahalı. Çin malı lastikleri geçersem takılacak lastikler 160 dan başlıyor tanesi. Michelin bridgestone falan ateş pahası.
Petlas nasıldır sizce?