Ah sopa ahhh3 ay sonra çatlama yapmasında
O çatlamanın parlatıcıların etkisi olduğunu sanmıyorum benim lastikler tabandan çatladı yanaklarda hiçbirşey yok zamanla yanaklarda çatlarmı bilemiyorum garanti kapsamında yeni nokian z line lar geldi 1 aydır kullanıyorum tekrar aynı problem olur mu yoksa o serinin üretiminde mi hata vardı bilemiyorum zamanla bunu anlarızNokian kanımca Michelin den bile daha iyi bir lastik, önceki aracıma 1200 tl ödeyerek almıştım ( o zamanlar bekardık ) yol tutuşu olsun, sessizliğ i olsun, yumuşaklığı olsun bence üzerine olmayan bir lastik. Hele ki sessizlik ve konforu konusunda daha iyisini görmedim. Lakin lastiğin ömrü kısa bu yüzden dandik lastik parlatıcılar kullanarak yanakları çatlatmamaya dikkat etmek gerekiyor. Kesinlikle parlatıcı kullanılacaksa kaliteli ürünler SONAX, Meguiars kullanılmalıdır. Yoksa bir kullanan bir daha başka lastik almaz
O çatlamanın parlatıcıların etkisi olduğunu sanmıyorum benim lastikler tabandan çatladı yanaklarda hiçbirşey yok zamanla yanaklarda çatlarmı bilemiyorum garanti kapsamında yeni nokian z line lar geldi 1 aydır kullanıyorum tekrar aynı problem olur mu yoksa o serinin üretiminde mi hata vardı bilemiyorum zamanla bunu anlarız
Fiyat çok iyiymiş, bu fiyata Nokian al bir de prim iste yoh artık Güle güle kullanın.Bugünde meymenetsiz polo'yı nokianladık
185.60.15 nokian d4, her şey dahil 840 tl (sökme/takma, balans, hidrojen)
Bu iki oldu primler nerede
bir gün takacm o lastikleri
İnşbir gün takacm o lastikleri