huseyin akg
Katılımcı
Ayak bir gaz bir fren giderse zorlu yol şartlarında lastik balata tez gider. Tek kıstas tabi ki de km olmaz.
ay ortasi gibi ins nokianlari alicam uretim tarihi 2016 ama kullanilmadigi icin sorun yaratirmi?Raf ömrü olabilir de, yol ve hava şartları raftaki gibi davranmıyor lastiklere.
Hiç bir sorun olmazay ortasi gibi ins nokianlari alicam uretim tarihi 2016 ama kullanilmadigi icin sorun yaratirmi?
ay ortasi gibi ins nokianlari alicam uretim tarihi 2016 ama kullanilmadigi icin sorun yaratirmi?
Boşa para mı ? Oğuzhan şu sopa nerede ekler misinKadir boşa para verme al nexeni koy sekseni cebe
valla sadece ben kullansam arabayi uzerindeki toyo ile bi 70bin daha yaparimda iste hanimda kullandigi icin etiket ve test veriler vs hep nokiani onde oldugu gosteriyor.Kadir boşa para verme al nexeni koy sekseni cebe
valla sadece ben kullansam arabayi uzerindeki toyo ile bi 70bin daha yaparimda iste hanimda kullandigi icin etiket ve test veriler vs hep nokiani onde oldugu gosteriyor.
Harika bir tercih, çok memnun kalacaksınız, hele bir kar üzerinde seyredin, yüzünüzde tatlı tebessüm oluşturacakBende bugün 205/55/16 wr d4 nokian kış lastiği aldım sıcak asfaltta 100 km yaptım ses olayı farkedilebilir oranda iyi geldi bana lastiğin ağırlığını hissediyorsun Ayakların yete sağlam basmış hissi veriyor. Yakıt %10 artacak gibi normalmidir bu durum bilmiyorum etiket değerleri bir çok lastiğe göre iyi durumda karda deneyince de söylerim gelişmeleri
Aynı ebatlardaki lastikler arasında yakıt farkı olmaz diye tahmin ediyorum... Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin...Bende bugün 205/55/16 wr d4 nokian kış lastiği aldım sıcak asfaltta 100 km yaptım ses olayı farkedilebilir oranda iyi geldi bana lastiğin ağırlığını hissediyorsun Ayakların yete sağlam basmış hissi veriyor. Yakıt %10 artacak gibi normalmidir bu durum bilmiyorum etiket değerleri bir çok lastiğe göre iyi durumda karda deneyince de söylerim gelişmeleri
Amin inşallah yaz lastiğine göre biraz ağır gibi geldi bana onun için sanırım yakıt olayı biraz artacak gibi.Aynı ebatlardaki lastikler arasında yakıt farkı olmaz diye tahmin ediyorum... Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin...
Farkedemeyeceğin kadar az bir miktar oynar, kafaya takmaya değmezAmin inşallah yaz lastiğine göre biraz ağır gibi geldi bana onun için sanırım yakıt olayı biraz artacak gibi.
İnşallah zaten her hafta 1600 rakım olan bir yerden geçtiğim için özellikle 4 mevsim tercih etmedim eski lastiklerimle geçen hafta bahsettiğim yerden tipi dolayısı ile çıkamadım bakalım artık nokiana güveniyorumHarika bir tercih, çok memnun kalacaksınız, hele bir kar üzerinde seyredin, yüzünüzde tatlı tebessüm oluşturacak
Nokian karda güven verir hele de 4x4 olsa altınızdaki, yollar senindirİnşallah zaten her hafta 1600 rakım olan bir yerden geçtiğim için özellikle 4 mevsim tercih etmedim eski lastiklerimle geçen hafta bahsettiğim yerden tipi dolayısı ile çıkamadım bakalım artık nokiana güveniyorum
Kış lastiği olduğunu es geçmişim pardon... Kış lastiklerinde evet yakıt artar ancak ne kadar artar bilemiyorum.Amin inşallah yaz lastiğine göre biraz ağır gibi geldi bana onun için sanırım yakıt olayı biraz artacak gibi.