Teşekkür ederim.Şimdi kullanıcı olarak ihtiyaçları belirlerken nelerin önemli olup gerektiğini siz benden çok daha iyi bilirsiniz.Yani ram falan tamam o kolay.Ama kullanırken sensör,çift tıklamada ekran açılması gibi kullanıcı dostu özellikler benim aklıma gelmez.Yani daha evvel bu amaç doğrultusunda bir tablet kullanmadığımdan dolayı kullanıcıya fayda getirip,kullanımı kolaylaştıran ihtiyaçları belirlemekte daha bir tecrübelisiniz ve benim aklıma gelmeyenler sizin aklınıza çok daha çabuk gelir.O yüzden bana "Şunu al" demeniz epeyce işimi kolaylaştırır.Geri görüş kamerası kullanmayacağımızı hesap ederek bir tablet belirleyelim size zahmet.Hızlı,uygulamalarda,özellikle de navigasyonda şişip beni saatlerce bekletmeyen bir model ve marka bakalım.Samsung,Lenovo,Asus,Huawei,Rodstar... hepsi olur.Marka olayını önemsemiyorum son yazdığınızdan sonra.Ama mutlaka yüksek hafıza kartı desteği olmasına dikkat edelim size zahmet.Film ve mediaları bir sürü karta depolayıp tak çıkart yapmak zorunda kalmayayim.Burdan veya çevremizden bildiğimiz birinden ikinci el bir şey dahi olur.Takıntım yoktur o konularda.