Arkadaşlar biliyorum herkesin beklentisi ve fikri farklı ama bir türlü karar veremediğimden dolayı tavsiyelerinizi rica edeceğim.Elli tane double din markası söyleyip kafamı allak bullak ettiler burada.Herkes bayisi olduğu ürünü övüyor.Kimisi Kenwood,Jameson,For-X derken kimisi Avgo,Navitech,Roadstar diye tutturup duruyor.Aradığım kriterler belirtmek ve sonunda buna göre kullanıp memnun olduğunuz cihazlar hakkında tavsiyelerinizi rica edeceğim.
Double din teyp de aradığım özellikler şunlardır :
1) 720p veya daha yüksek çözünürlükte film seyrederken donma yapmaması.
2) Navigasyon olması ve haritalarının,adreslerin ve poi ların doğru gösterilmesi.
3) Eller serbest olarak telefon konuşması yapılabilmesi.
4) ileri ve geri görüş kamera özelliğinin olması
5) Android özelliklerini desteklemesi
6) Ses çıkışının kaliteli ve yüksek olması
7) Aux,iyi çeken radyo,kolay kullanabilir arayüz,bluetooth,SD kart olarak yüksek gb kartları desteklemesi.
8) Araç hareket halindeyken film seyredebilme.Bazılarında güvenlik nedeniyle hareket ederken film oynatma yapılamiyor.Uzun yolda arkada çocuk sıkılmaması için film iyi olur.
Bu özellikleri olan,kullandığınız ve memnun kaldığınız,fiyat olarak 800 lirayı geçmeyen tavsiyelerinizi bekliyorum.Navitech nx-201y alacaktım ancak sonradan çok fazla olumsuz yorum okuyunca vazgeçtim.