Ben de madde madde cevaplamaya çalışayım. Biraz uzun oldu, kolay gelsin
Torpidoya tutturabileceğimiz, çift taraflı bant içeren bir ped alıp konsola yapıştıracağız ve o cama yapışan tutucu aparatları o pede tutturmak aklıma gelen en mantıklı çözüm bu durumda. Daha önce bir arkadaşım içi sipariş verdim ama ulaşmadı. Ürün bu:
Tahmini Teslimat Zamanı
görüntü buna benzer birşey olacak:
Bu ürüne benzer bir şeyi burada da bulabiliriz sanırım ? Hemen bakıp araştıracağım.Ama bildiğiniz varsa da oraya bakalım ? Şimdi haftalarca Çin den gelecek diye beklemeyeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 9812
Benim kulağım çok hassas değil, orta halli birşey iş görür derseniz, 100-150 lira civarı alttaki linklerdeki gibi bir teyp iş görür bence. bir teyp aldığınızı varsaysak. tableti de 300-400 lira civarı denk getirebiliriz. İkinci el olursa çok daha ucuza projemizi mal edebiliriz.
ROADSTAR RDM370BT Kumandalı USB,MP3,WMA,FLAC Tuner, Ön Aux In Çalar
Bluetooth Kamasonic Oto Teyp Usb,sd,fm,mp3 - n11.com
E tabi biraz ses netliği önemli.Yani müzik dinlerken çok temiz ses olursa süper olur.İkinci el gibi takıntılarım yok.Yeter ki dürüst birinden almış olalım ve malzemenin atarı kokarı olmasın.Kozmik bir kaç sıkıntısı falan olmuş önemli değil.Bu teyp konusunda da topu size atayim diye düşünüyorum Beraber bir şeylere bakarmıyız ?
O kasayı yapmak zorunda değiliz biz. Tablete kılıf almış ve kesip biçerek o hale getirmiş eleman. Tabletin soketini kılıfa sabitlemiş. Bize o derece kapsamlı bir çalışma gerekmiyor. Dediğim gibi 0,55 dolarlık basit bir pad işimizi çözer bence
Bunu da Yurtiçi temin edelim.Hiç Uzakdoğudan kargo bekleme zahmetine girmeyelim derim.
Aracın çakmaklıktan güç alıp adaptörle dönüştürerek şarja bağlıyor. Kontağı açınca tabletin çalışmasını, kapatınca da tabletin kapanmasını yöneten uygulama yüklemiş. Root atmış cihaza. Yani açılma kapanma olayını ek yazılımla sağlıyor. Benim tavsiyem, hiç gerek yok bunlara
Ben eve çıkarken çıkarıyorum ve şarj ediyorum genelde. Arabada kaldığı zamanlar da çakmaklığa takıp şarj ediyorum. Aktif kullanımda bile en az bir saat gidiyor şimdiki tabletler. Sürekli şarj sistemi biraz zahmetli. Erdem Karabacak(videoyu hazırlayan kişi) işin profesyonelliğine yaklaşmış birisi. Maille de görüştüm, çok daha iyilerini yapabilecek bilgi birikimi var elemanda. Bence o kadarına gerek yok. Yapılamaz mı? yapılır ama gerek yok
Açtığım konuda da bahsettiğim gibi basit ve işlevsel olması önemli benim için. Ama sizin beklentiniz önemli. Nasıl isterseniz öyle yapalım
Aynen.O kadar tefferruata girmeyelim biz.Uzun yola gittiğimi farz edelim.10-15 saatlik yolda devamlı şarjda kalması sıkıntı oluştururmu sizce ?
O tabletin sınırlarını zorluyor eleman
Bendeki asus hemen hemen aynı özelliklerde ve gayet yeterli. Tabi ki bir amiral gemisi telefon kadar gelişkin değil ama kullanmayacağım teknolojiye verdiğim her kuruş bana haram geliyor, rahatsız ediyor
Ayrıca o nexusların 2012 ve 2013 versiyonları var ki, 2013 versiyonu parasına göre canavar bir tablet.
İşlemci hızı olsun,çabukluk ve güç olsun ben hep Samsung tercih ediyordum.Ama bunda da kararı ortak verelim.
Bahsettiği ek zımbırtılar geri görüş kamerasını tablete bağlamak için. Yani hem şarj olan hem de geri görüş kamerası gibi ek fonksiyonları kullandırabilen(otg-y desteği) diye bahsettiği özellik için o. Nexus ve birkaç tablet dışında, hem şarj hem kamera çalışmıyor donanımsal olarak. Nexusda bile donanımsal çalışıyor ama yazılımsal birkaç takla daha atmak lazım
Ben bu konuyu çok düşündüm ve otg-y bağlantısına gerek yok bence. Eleman her türlü sınırları zorluyor. Geri görüş kamerasını tablete kablosuz bağlantıyla bağlıyor, o derece
Ama kendisinin bana bahsettiği, çok mantıklı bir yöntemle de geri görüş kamerası bağlanabilir: Ekranlı iç dikiz aynası. Bunun da siparişini vermiştim ama elimize ulaşmadı o yüzden tecrübem yok. Şimdilik kararsızım o konuda.
Yapabilirsem geri görüş kamerasını kesinlikle isterim.Yani maliyet olarak çok yormayacaksa ve teknik olarak altından kalkabileceksem olur.Ancak dikiz aynası yerine tablette olmasını yeğlerim.
Katılıyorum. ürkütücü
Ben de bu tarz atraksiyonlara girmedim ve belirttiğim gibi, gerek yok. Benim konsol içine aldığım bir tek kablo var, aux kablosu. O da göz önünde bulunmasın diye. Başka kablo takılı bile değil. Bazen tabletin şarjı azalınca çakmaklığa şarj kablosunu takıyorum. Onun dışında, Herşeyi çıkarıp hiç tablet takılmamış gibi eve gidebilirim
Bluetooth aygıtı ile tablet ve teypten hangisi o an açıksa eller serbest telefon görüşmesi yapabilmeyi isterim.Buna uygun bazı aparatlar gördüm.20-25 lira diyor.Ama onlara pek güvenemedim açıkcası.Bunu yapabilirmiyiz ?