- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
O zaman almalıyım ürünü
Sistemde tortu, pislik vs. varsa bu katkı doğru kullanım ile temizliyor Özgür, her türlü temizlik de faydalıdır zaten.
O zaman almalıyım ürünü
Abi arıyorum da bulamadım ürünSistemde tortu, pislik vs. varsa bu katkı doğru kullanım ile temizliyor Özgür, her türlü temizlik de faydalıdır zaten.
Sende BRC var, Tunap bulmak sorun olmaz, 60 lira çatlatmaya bakar...Abi arıyorum da bulamadım ürün
Şu olmaz mı LIQUI MOLY Benzinli - Enjektör Temizleyici 300 ml FiyatıSende BRC var, Tunap bulmak sorun olmaz, 60 lira çatlatmaya bakar...
Ben hıc bısey anlamadım abi ya kafam karıstıŞair burada ne diyor peki?
"Gazlı araçlardaki dozajlama tertibatının katkı deposuna ilave edilir. Gaz dönüşüm ve dozajlama sistemi üreticilerinin dozaj talimatları dikkate alınmalıdır. Aksine bir talimat yoksa vakum dozajlı sistemlerde 6-8 damla / dakikada dozaj yeterlidir."
Şu olmaz mı LIQUI MOLY Benzinli - Enjektör Temizleyici 300 ml Fiyatı
Tunap Mp 173 Professional Benzin Yakıt Katkısı 200 Ml. Fiyatı
Bunları benzın yakıt tankına dökcez galıba
Şair burada ne diyor peki?
"Gazlı araçlardaki dozajlama tertibatının katkı deposuna ilave edilir. Gaz dönüşüm ve dozajlama sistemi üreticilerinin dozaj talimatları dikkate alınmalıdır. Aksine bir talimat yoksa vakum dozajlı sistemlerde 6-8 damla / dakikada dozaj yeterlidir."
Bende bunun türkçesini arıyordum
Ben hıc bısey anlamadım abi ya kafam karıstı
Ürün Alman üretimi ve açıklaması doğrudan Almanca'dan çevrilmiş. Avrupa'da lpg/cng sistemlerinde ayrı bir dozajlama tertibatı şeklinde nitelendirilen bizde ise; yağlama sistemine karşılık bulan bir sistem var ki, ürün açıklamasında bu belirtilmiş... Yani, doğrudan benzin deposuna konulması bir fayda sağlamaz gibi bir şey...
Kafanın karışacağı bir durum yok Özgür, lpg tankına konulmayan katkıların, lpg sistemine faydası olmaz... Benzin deposuna katılan katkıların belki sübaplara katkısı olur ancak, kaç kişi aracını ilk çalıştırma haricinde "dur biraz da benzinde kullanayım" diyor... Diyen varsa, benzin deposuna konulan katkı ile bir depo benzini tüketirse illaki faydası olacaktır...
Duyanda hep 4501> devirle gidiyor sanacakBu arada dün 50 ml Liqui Moly lpg temizleyiciyi benzin deposuna koydum ve sonra benzin deposunu fulledim. Araç ilk çalıştıktan sonra birazcık gazladım ve aracın rahatladığını hissettim. Özellikle devirlenme çok daha rahat oluyordu. Bir canlılık geldi. Subaplara katkısı az olsa bile arada benzinde kullanıp motorun canlanmasını sağlama konusunda faydası olur.
Bu arada aracımın 4500 devir üstünde tamamen benzin tükettiğini hatırlatayım.
4500 de zaten 170 yapio makineBen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duyanda hep 4501> devirle gidiyor sanacak
Ani hızlanmalarda kankaBen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duyanda hep 4501> devirle gidiyor sanacak
Lıquı Moly Dizel Katkısı 300 Ml. - n11.com
Dizelci olsaydım arada bir kullanırdım.
Birisi 300 ml diğeri 500 mlİki farklı görselle, iki farklı ürün satılıyor. Aradaki farkı çözemedim hala...
Birisi 300 ml diğeri 500 ml
Olmayan almancam ile anladığım kadarıyla birisi yakıt katkısı (additive) diğeri bakım (pflege) katkısı...Yok abi biri 250 diğeri 300 ml ama açıklamar aynı gibi, çözemedim...
Liqui Moly Dizel Sistem Temizleyici Yakıt Katkısı 250ml 8357 5139 - n11.com
Olmayan almancam ile anladığım kadarıyla birisi yakıt katkısı (additive) diğeri bakım (pflege) katkısı...
Biri yakıta yönelik performans arttırıcı gibi bir şey ve aynı zamanda enjektör temizleyicisi, normal benzinlilerde kullandığımızın dizeli yani; diğeri de genel olarak yakıt sisteminin bakımını (pflege dediğine göre) yapan bir şeyin laciverti.Yok abi biri 250 diğeri 300 ml ama açıklamar aynı gibi, çözemedim...
Liqui Moly Dizel Sistem Temizleyici Yakıt Katkısı 250ml 8357 5139 - n11.com
Anladım abi bizim esnaf her şeye aynı açıklamayı yazınca... Neyse ikisini karıştırayım ben en iyisi