Atılgan satışta
Aracın konusu aşağıdadır, piyasası donanım, temizlik ve kozmetiğine göre 49-59 bin ortalamasındadır, benim fiyatım da bu ortalamanın ortası yani 55 bin TL'dir. (Forumun güzel üyelerine özel)
Fayda fiyat aracı olarak tavsiye ederim. Donanım ve otomatik olarak bu segment araç çok az bulunur.
(ABS, klima, sunroof, 4 airbag, 4 cam otomatik, lpg 1,6 motor 100 beygir, geniş iç hacim)
İlan linki
Aracın konusu aşağıdadır, piyasası donanım, temizlik ve kozmetiğine göre 49-59 bin ortalamasındadır, benim fiyatım da bu ortalamanın ortası yani 55 bin TL'dir. (Forumun güzel üyelerine özel)
Fayda fiyat aracı olarak tavsiye ederim. Donanım ve otomatik olarak bu segment araç çok az bulunur.
(ABS, klima, sunroof, 4 airbag, 4 cam otomatik, lpg 1,6 motor 100 beygir, geniş iç hacim)
Mitsubishi Space Star Avance Nam'ı Diğer "Atılgan"
17.07.2017 Günü nasibimde olan aracımı aldım ve idare etmelik fotoğraflarını ayrı bir konu yaparak paylaşayım istedim... :) Hikayesini yazmaya kalksam çok uzun olur. Naim Abi'ye bir kez daha teşekkür ediyorum. İsim babası da kendisi oldu bu arada, "Atılgan" :) Space Star'a en uygun düşen isim...
www.mazdagaraj.com
İlan linki
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
- Marka
- Mitsubishi
- Model
- Space Star
- Model Yılı
- 2004
- Yakıt
- Benzin - Lpg