Hayırlısı olsun hakkında Veli abi, hayırlı müşteriler.
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Arabadan anlamayan biri ise; İkna için zorlama sonra sana ekşimesin. Ama arabadan anlayan biri ise, nasibinde de varsa bol bol dua eder sana...Hakkında hayırlısı olsun Veli abi. Benim arkadaşı ikna edebilsem tam aradığı araba aslında.
Su arıtma cihazı tanıtımı için gelenler de aynı cümleyi kurmuştu, işkillenmelimiyim acabaÖzetle, binici için bu fiyata mükemmel seçenek.
Binici dememiştir onlar, dese dese içici demiştir...Su arıtma cihazı tanıtımı için gelenler de aynı cümleyi kurmuştu, işkillenmelimiyim acaba
Atılgan, İzmir'e hayırlı olsun, arasam böyle güzel insanlar bulamazdım herhalde, gözüm arkada kalmayacak... Evin ilk aracı olarak evin öğretmen hanımına alındı Atılgan...
Hayrını görsünler, Rabbim kazasız belasız nazarsız günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hadi bakalım bu işe hızlı başladın abi,Atılgan, İzmir'e hayırlı olsun, arasam böyle güzel insanlar bulamazdım herhalde, gözüm arkada kalmayacak... Evin ilk aracı olarak evin öğretmen hanımına alındı Atılgan...
Hayrını görsünler, Rabbim kazasız belasız nazarsız günlerde kullanmayı nasip etsin.
Asalım gitsin...