Bir Xedos kaybetmiştik İzmir’de yerini İstanbul’da doldurduk.
Darısı senin de başına...
Bu arada benim guzuyu da Güngören’de bulmuştuk değil mi?
Var oralarda bir keramet... Sen bi dolaş arada sırada canın sıkıldıkça bak ben sana diyeyim...
Bir Xedos kaybetmiştik İzmir’de yerini İstanbul’da doldurduk.
Darısı senin de başına...
Naaptin ustam ya , parça ve usta sıkıntısı var, keşke etrafına bı danissaydin, herkes bilir bunuCanlar zerre aklimda yoktu.. birden kardesimle binmek için nasıl bir araba bize olur dedi
Düşündüm dedim mazda 3 yada 6 olursa bizden alırlar o olmaz ..
Tabi yaggg bu araba Xedos 9 olucak aynen öyle dogru bir karar dedim ve 3 gün sonra kendimi noterde buldum yaww arkadaş nasıl bir gaz vermişim kendime tabi ortalik duruldugunda baktidım icerde bir Xedos 9 duruyor dedim kaş la göz arası bu oluyor heralde hayırlı sı olsun severek aldım ..
Adem ustam sen bakma böyle diyenlere. Sor bakalım satar mı diye? Tüm tedarik sıkıntılarına rağmen o bir efsane hala arıyorum ben onu.Canlar zerre aklimda yoktu.. birden kardesimle binmek için nasıl bir araba bize olur dedi
Düşündüm dedim mazda 3 yada 6 olursa bizden alırlar o olmaz ..
Tabi yaggg bu araba Xedos 9 olucak aynen öyle dogru bir karar dedim ve 3 gün sonra kendimi noterde buldum yaww arkadaş nasıl bir gaz vermişim kendime tabi ortalik duruldugunda baktidım icerde bir Xedos 9 duruyor dedim kaş la göz arası bu oluyor heralde hayırlı sı olsun severek aldım ..
Abim tsk ederim güzel bir konusu olucak tabi çalışmaları bir toparliyam trger bakimi olucak motorun genel kontrol ve genel ilgi resterasyonu hepsini toparliyam duyuru sunu yapicam ..Naaptin ustam ya , parça ve usta sıkıntısı var, keşke etrafına bı danissaydin, herkes bilir bunu
Hayırlı olsun ,yalniz forum ahalisi yeni konu ve resimler bekler..
Ustam böyle olmaz yeni başlık , resimler...
Aydın'da Hiç görmedim bu kestaneyi, pardon guzuyu...
On numara ustadır kendileri, yüz üzerinden...Hemi de ustasından
Edit: hangi araç olduğunu az çok tahmin ediyorum
Bahsi geçen kişide durum biraz farklı hocam, neyse durduk yere günaha girmeyeyim...Usta iyi olunca fiyat da katlamalı demek ki