incirinaltı
Aktif
Hangi viteste?
Veli abinin cevabının aynısından...Muhtemelen son viteste.
Hangi viteste?
Veli abinin cevabının aynısından...Muhtemelen son viteste.
Abi 125 km yapıyor 3000 devirde, motor olarak herşey aynı değil mi?115 km de 3.000 i bulur
Abi seninki de 125 civarıydı diye hatırlıyorum.115 km de 3.000 i bulur
Kılavuza mı bakayım abi...Spesifikasyonu hangisi net olarak karşılıyor ise onunla değişim yap hocam, aynı ürünün katkısını da ilave ettin mi, kaymak gibi olur inşallah.
Bununla birlikte yağ değişimi konusunda bir uyarı olarak anlayabiliriz artık hold arızasını. Sonucu bekleyelim görelim.Spesifikasyonu hangisi net olarak karşılıyor ise onunla değişim yap hocam, aynı ürünün katkısını da ilave ettin mi, kaymak gibi olur inşallah.
Ben Azman'ın şanzıman filtresini parçacılarda bulamadım, parçacaılar sadece yetkili servisten temin edebilirsin dediler.@MX9 abi filtre Türkiye de Yok galiba...
Ben Azman'ın şanzıman filtresini parçacılarda bulamadım, parçacaılar sadece yetkili servisten temin edebilirsin dediler.
Yani Honda'nın bile parcaçılarda yoksa Xedos'un hiç yoktur diye tahmin ediyorum.
Xedos'unda mazdanın TR de en cok olan modellerinin şanzıman filtresi aynı ise bir ihtimal stoklarında vardır.
Az once sıpa icin Karabükte polen filtresi aradım, numune ile gitmeme ragmen sanayideki parcacıların hicbirinde yok, filtre deyip gecmemek lazımmış, o bile bulunmuyor bazen
o işte biraz imkansızBen kagıt/sunger gibi olan polen filtresini kompresor ile temizledim o bile 0 kondisyonuna geldi
İki yönlü olarak güçlü bir kompresör ile temizledim, çok temiz oldu ama en kısa sürede yenisi alacam zateno işte biraz imkansız
dışındaki tozları içeriye gönderdiğin için dışı tertemiz kalıyor ama sen sıfır kondisyona geldi diyorsan gelmiştir
hava tut ama inanma ben öyle yapıyorum
güzel haber.Şanzıman yağı tam ve temiz. Usta kullandı, geçişler normal dedi.
Hold yanacak mı bi daha bakacaz artık.