Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Benzin istasyonlarında veya marketlerde kontrol eder, netten sipariş veririm artıkın
hava, yağ, polen filtrelerini sanayiden varsa servisten temin edebilirsin, internet ortamında da bulunuyor.Yağ değişimi için Veli Abinin tavsiyesini de dinleyerek Lukoi̇l Genesi̇s Premi̇um 5w-30 4 Li̇tre - n11.com ürünü almayı düşünüyorum. 4 lt yetiyor mu? Diğer orjinal periyodik değişim parçalarını(hava polen ve yağ filtre) nereden bulabilirim? 40.000 bakımı olacak.....
Yağ değişimi için Veli Abinin tavsiyesini de dinleyerek Lukoi̇l Genesi̇s Premi̇um 5w-30 4 Li̇tre - n11.com ürünü almayı düşünüyorum. 4 lt yetiyor mu? Diğer orjinal periyodik değişim parçalarını(hava polen ve yağ filtre) nereden bulabilirim? 40.000 bakımı olacak.....
Sanirim geriye sadece lastik havalari kaldi havalarida tazeledinmi ohhhh missss ;-)Estağfurullah, teşekkür ederim, servis malesef yok, bu nedenle orjinal parçlar almayı ve oturduğum yerde değiştireyim diyorum.
Abi viskozite dediğin şey 5-30 5-40 rakamları ise çok uyguna bir sürü yağ varMobil olur, Shell Helix olur, Castrol olur... Viskozitesi uygun olduktan sonra kullanım kitapçığındaki değerleri karşıladıktan sonra hepsi de olur.
Kullanım kitapçığında viskozite ile birlikte değerler de yazıyor, SAE gibi bunları karşılayan her kalbur üstü marka yağ olur hocam.Abi viskozite dediğin şey 5-30 5-40 rakamları ise çok uyguna bir sürü yağ var
Abi erinmedim,indim 3 kat,aldım kılavuzu geldim,şimdi inceliyorum.İnşallah siparişim cumartesiden önce gelir.Kullanım kitapçığında viskozite ile birlikte değerler de yazıyor, SAE gibi bunları karşılayan her kalbur üstü marka yağ olur hocam.
Castrol Magnatec 5w-30 4lt Tam Senteti̇k A1/b1 - A5/b5 Motor Yağı - n11.comAPI SG/SH/SJ/SL/SM/SN
ILSAC GF-2/GF-3/GF-IV/GF-V
Bu galiba...
Abi 4.5 lt olmalı. Ama fiyat süper
Değerler tutuyor,bu servisler güzel şeyediyor yağlı mağlı valla