MetinU
Aktif
3 ayda 6500 km yapmışsın.6500 de bir degisiyorum
1 kasim 2017 de degistim
2 subat 2018 de degisim
Son 3500 km kalmış tahimince 1 haziranda degisirim yine simdiden aliyom hergun zam geliyor
Arabayı eskitme.
3 ayda 6500 km yapmışsın.6500 de bir degisiyorum
1 kasim 2017 de degistim
2 subat 2018 de degisim
Son 3500 km kalmış tahimince 1 haziranda degisirim yine simdiden aliyom hergun zam geliyor
Aman kapida durup yarin obur gün 3 milyar yüksek satcagima tepe tepe kullanirim gezerim hem icinde kalmaz hem de ödedigim araba kredisi koymaz. Millet kredi cekiyo araba kapida yatiyor hic bana gore degil kullancan abi icinde kalmicak3 ayda 6500 km yapmışsın.
Arabayı eskitme.
110 buna vercegine Castrol Magnetec 5w30 A5 veya C2 koy ayni para En azindan Nike Adidas gibi marka senin baktigin Reebok PumaHerhalde şu yağ koyulur diye tahmin ediyorum, ne dersiniz buna?
LIQUI MOLY 5W30 Motor Yağı Leichtlauf HC7 4 Litre (8461)
Herhalde şu yağ koyulur diye tahmin ediyorum, ne dersiniz buna?
Kafanı bulandırma bence, yapıştır gelsin.Herhalde şu yağ koyulur diye tahmin ediyorum, ne dersiniz buna?
TDS'den değerlerini inceledim de, harbi iyi yağmış. Fakat gereksiz pahalı benim bütçeme göre. 5/40 olayı kafama yatmıyor değil. Yine de çok kaliteli vs diye gereksiz para harcamak istemiyorum arabaya. Bir ton demir alt tarafı.Al şundan bir tane, en az 10 bin km kafan rahat. Hem ikilemde de kalmazsın 5/30 mu alaydım 10/40 mı diye? Yağlama hızlı olacağından da motoru ilk çalıştırmadaki zararlardan da korursun. Gerçek anlamda "tam sentetik" olmasından dolayı 5/30'a direnen motorunda da eksiltme yapmaz diye düşünüyorum.
Değerleri de şöyle: ACEA A3, ACEA B4, API CF, API SM
Cihangir Usta'da bundan vardı diye aklımda kalmış. Eğer varsa koyarız geçeriz ya.Kafanı bulandırma bence, yapıştır gelsin.
Lacoste ayakkabı da mı yapıyormuş. Ben Skechers'tan NB'ye geçiş yaptım. Söylediklerin ilgimi çekmeyen markalar. Adidas ile ilişkimi bitireli 10 sene olmuştur.110 buna vercegine Castrol Magnetec 5w30 A5 veya C2 koy ayni para En azindan Nike Adidas gibi marka senin baktigin Reebok Puma
Hee ben Lacoste'den aşağı giymem dersen Dexelia
Yok abi 220 TL'ye yağ almam ben. 100 TL bile ''anca'' kategorisinde benim için ama ustada herhalde yukarıda linkini verdiğim 5/30 vardı. Herhalde ondan koyulur.Valla 216 tl lik yağı alasıya kadar onun kadar iyi olmasa da yine iyi castrol edge 5-40 alınabilir.
NB neTDS'den değerlerini inceledim de, harbi iyi yağmış. Fakat gereksiz pahalı benim bütçeme göre. 5/40 olayı kafama yatmıyor değil. Yine de çok kaliteli vs diye gereksiz para harcamak istemiyorum arabaya. Bir ton demir alt tarafı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cihangir Usta'da bundan vardı diye aklımda kalmış. Eğer varsa koyarız geçeriz ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lacoste ayakkabı da mı yapıyormuş. Ben Skechers'tan NB'ye geçiş yaptım. Söylediklerin ilgimi çekmeyen markalar. Adidas ile ilişkimi bitireli 10 sene olmuştur.
New Balance.
Hmm ilk kez duydum yemin edrim Cahillik yaNew Balance.
Özgür, piyasada çok çeşitli castrol var, gözünde fazla büyütme bence kaldı ki bir çok markaya dolum yapan işletmelerde üretilenlerine şahsen güvenmiyorum.
4000 nedir hocam Bazı firmalar 15bin de bir değiştiriyor. Gereksiz yağ değişimi cebe ve doğaya zarardır bence.4000 km yi geçirmem. 10/60 mobil yada castrol en iyisi .motor yağını değiştirmeden hemen önce birde karter temizleyici atarım.sonrası motor içi cam gibi olur.
Özellikleri nedir? Apı acea vs
API SN sınıfı, bu yağ ACEA'dan değil ILSAC'dan onaylı. GF 5 seviyesinde. En son GF 6 var zaten. GF 5 ise benzinli ve yakıt ekonomisi hedefleyen, düşük emisyonlu, yüksek sıcaklık dayanımlı, düşük kurum tutma, yüksek temizlik ve düşük çamurlaşmayı kapsayan bir standartmış.Özellikleri nedir? Apı acea vs