Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Bit pazarı şenlendi yine, linkten ulaşabilirsiniz. İlave edilecek çok şey var daha, tamamlanınca görselleri buraya da ekleyeceğim.
Son düzenleme:
Murat hocam amfiler duruyor mu?
Benden önceki eleman hopörlörleri hertz takmış. Daha önce çift amfi varmış, sağlam olanını almış. Üzerindeki amfinin çıkışlarından iki tanesi çalışmıyor, ben de önleri tek çıkışa, arkaları tek çıkışa bağladım. Senin anfilerden hangisini önerirsen ayın 15'inden sonra gönder gelsin bir de şu terim sökme zımbırtısını gönder, lazım olur belki
Eleman muhtemelen bilmiyordur hangisinin takılı olduğunu, anca kapıları sökmem lazım. 626'da söke taka elim alıştıydı da, bunu hiç denemedim. Dur bakalım pazar günü belki bir el atarım.Hoparlör modelini öğrenirsen buna çok daha güzel karar veririz @kadir de seçim konusunda yardımcı olur
Eleman muhtemelen bilmiyordur hangisinin takılı olduğunu, anca kapıları sökmem lazım. 626'da söke taka elim alıştıydı da, bunu hiç denemedim. Dur bakalım pazar günü belki bir el atarım.
Subwoofer da önceden varmış. Ama ben, arkayı çok rahatsız eder diye, çok sıcak bakmıyorum subwoofera. Sizce rahatsız eder mi? Arkada hep hanımla çocuklar oturmakta4 kapıda aynı ise değişik bir formülde düşünülür
Mesela benim vereceğim amfi kapılara, şu an mevcut amfiye ise subwoofer
Subwoofer da önceden varmış. Ama ben, arkayı çok rahatsız eder diye, çok sıcak bakmıyorum subwoofera. Sizce rahatsız eder mi? Arkada hep hanımla çocuklar oturmakta
'Valla watt ını modelini hatırlamıyorum. Önler mid takımı, arkalar coaxiel hoparlör' elemanın cevabı böyle. Bas konusunu da bi düşünelim. Ekstra bi mazdagaraj indirimiyle arada kaynatırız belki
@Murat Yılmaz nokia telefonların çalışmasın da bir sıkıntı var mı? Yok ise talip olayım
Whatsaptan yazdım...
Murat hocam önler hertz dv 165.3 komponent, arkalar dcx 165.3. Yalnız hopörler orijinal yerlerine küçük kalmış, aralarda baya bi boşluk var.Hoparlör modelini öğrenirsen buna çok daha güzel karar veririz @kadir de seçim konusunda yardımcı olur
@dülgeroğlu twitleride varsa ben talibim bunlara
@dülgeroğlu twitleride varsa ben talibim bunlara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu set normalde 3 üründen oluşur, yani 6 parça set tam mı