Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bi de böyle bi zımbırtısı var
Bunlarla 8 olması gerekiyor
Bu ilandaki gibi
Bi de böyle bi zımbırtısı var
Yok yok, sadece tweeterlar var, o orta boy olanlar yok.
Bunlara hangi anfi olur, hangisini gönderecen?
Ayın 15'inden sonra gönder gelsin o zaman wooferi da, ilerde bi buluşmada denk gelebilirsek siz takarsınız, ben o kadarını becerememBunları Sony paklar
Ayın 15'inden sonra gönder gelsin o zaman wooferi da, ilerde bi buluşmada denk gelebilirsek siz takarsınız, ben o kadarını beceremem
Ödeme o kadar önemli değil hocam.Ödemesini yapmasam da ürünler geldi
Ekstra hediyeler için teşekkürler, ödeme işi de bakalım er yada geç olur
Ne güzel konuştun kuşum, ben şimdi alışveriş kısmına başlıyorum, önemsiz kısmı yani ödeme kısmı sendeÖdeme o kadar önemli değil hocam.
Önemli olan alış veriş.
Güzel günler de kullanın
Yav senn canın sağolsun kuşmmm ayıpsın.Ne güzel konuştun kuşum, ben şimdi alışveriş kısmına başlıyorum, önemsiz kısmı yani ödeme kısmı sende
Dükkânın önünü kapatmayın dedi bize @mustafaykBoş yapmayınız konunun ilk mesajına alalım sizi
Burdan bize iş çıkmaz kanka başka kapıya gidelim.Dükkânın önünü kapatmayın dedi bize @mustafayk
paranın ne önemi var, ödeme dediğin nedir gibi felsefik yaklaşımlarla konu başlığını bit pazarından hibe pazarına döndüreceğine dair umudum vardı aslında ama tükanın önünü kapatmayın biraz ağır oldu evetBurdan bize iş çıkmaz kanka başka kapıya gidelim.
paranın ne önemi var, ödeme dediğin nedir gibi felsefik yaklaşımlarla konu başlığını bit pazarından hibe pazarına döndüreceğine dair umudum vardı aslında ama tükanın önünü kapatmayın biraz ağır oldu evet
iş yeri balgat ev Gölbaşı her iki ihtimalde de 60km'lik bir mesafe söz konusu. Bolu'da olan mustafa daha yakın düşebilirBoşver şimdi biti pireyi, sincana yakın mısın onu de hele
iş yeri balgat ev Gölbaşı her iki ihtimalde de 60km'lik bir mesafe söz konusu. Bolu'da olan mustafa daha yakın düşebilir
İbrahim vardı ama aktif değil artıkSincanda birisi vardı bizden ama hatırlayamıyorum
Sincan'da ne var bu kdr önemli, gerekirse gideriz ekipleSincanda birisi vardı bizden ama hatırlayamıyorum