Arkadaşların dediği gibi, aracın seriliği konusunda ancak test sürüşü yaparak siz karar verebilirsiniz. Bence kalkışları gayet seri bir araç ama normal sürüş esnasında bazen şanzıman aşırı ekonomi yapma tutkusu ile performansı biraz perdeleyebiliyor. Eğer 2015 model alacaksanız zaten şanzımana sport seçeneği geldi, bu seçenek ile araç çok daha dinamik sürüş sunuyor. (tabi otomatik alacağınız tahmini ile söylüyorum)
Ben uzun zamandır Sonax lastik tamir köpüğü kullanıyorum. Lastik patladığında çalkalayıp, içine sıkıp, devam ediyorum ve ilk lastikçide de onarımını veya duruma göre değişimini yaptırıyorum. Yollarda lastik değiştirmek artık hiçbir yönden emniyetli değil. Üstelik yedek lastik ile tek bir lastik patlaması halledilirken, yanınızda olan onarım tüpüne göre, çok sayıda lastik geçici olarak onarılabilir. Bu onarım tüpleri çok kaliteli hale geldi. Tabi iyi markalardan bahsediyorum. Lastiğin içinde hiçbir kalıntı bırakmıyor ve çok kolay çıkıyor. En son başıma 2011 yılında geldi, Subaru aracım otoparkta lastiği tamamen inmişti. Yedeğim olduğu halde hiç uğraşmadım, bastım Sonax tüpü, yürüdüm lastik bayisine gittim 10 kilometre... Bayiye geldiğimde lastikte herhangi bir sorun yoktu, içine su tuttular ve onardılar.
Değiştirmeye kalksam, o kış günü terleyip, hasta olmak mı?, bagajı boşalt, yedek lastiği kirlet, tekrar temizle, yerleştir vb.... Artık emisyon problemlerinden dolayı zaten stepneler kalkıyor ağırlık azaltmak için. Bagaja sadece araziye giderken bir yedek atmak yeterli olacaktır, o da bir lastik yarılır diye...
Hollandada yasıyorum dızel fiyatlarına hıc bakmıyorum sadece benzinlilere 18 eurodan baslıyor eger bakmam ıstersenız ıntermet sıtesı adresını veriirim inceleye bilirsiniz