Herkese selamlar üstadlarım. garip şeyler aklıma geliyor ama merak etmeden de duramıyorum
Merak ettiğim şey, bu gf'lerin analog klimalar dijitale çevirilebilir mi? teknik olarak mümkünse çıkmacılardan alınıp yapılabilir mi diye aklıma geldi soyarım dedim
Bencede yapılır.Herkese selamlar üstadlarım. garip şeyler aklıma geliyor ama merak etmeden de duramıyorum
Merak ettiğim şey, bu gf'lerin analog klimalar dijitale çevirilebilir mi? teknik olarak mümkünse çıkmacılardan alınıp yapılabilir mi diye aklıma geldi soyarım dedim
@hakan_emre Alt yapısı dijitale uygunmu acaba? Mesela focuslarda analog ve dijitalin alt yapısı bile farklıydı. Klimasını dijital isteyene yeni araç al diyorlar...
626 orta kasa kullanmış ve hali hazırda Mazda 3 BK makyajlı kasa kullanan birisi olarak bildiklerimi yazayım;
1-Ses yalıtımı kıyası yaparsak hocam; iyi ki 626 almışım dersin emin ol... Motor sesini duyman imkansız, camı açarsan belki... Haa yüksek devirlere çıkarsan normal olarak motor sesini duyarsın, fakat; cam fitilleri eksi olmasından dolayı yüksek hızlarda rüzgar sesi geliyor.
Benimki 98 model 136'lık. ABS yok, tek hava yastığı.
Ben motor sesinden bayağı bir muzdaribim abi. Özellikle uzun yolda çok kafa şişiriyor..
Uzun yolculuklarda müzik sistemi açık olduğu için ve gürültüye göre sesi otomatik açtığı için ne yol sesi ne de motor sesi rahatsız etmiyor, özellikle kulak verdiğimde motor sesinin hafif homurtusunu duyuyorum ve zevkli oluyor o kadar.Normalde ben de çok severim o sesi de, uzun yolculuklarda hiç çekilmiyor..
Senin araba oynanmış sanırım. Hem 136 olup hemde tek hava yastığı olma ihtimalini sıfıra yakın görüyorum. Bu arada 2000 yılında motorlar son revizyondan geçti. Belki 136 hp bile değildir o. 4 hava yastığı , digital klima, deri vites ve direksiyon , tcs, alaşım jant ve sis farı var bu modelde. Sadece sunroof opsiyonel olması lazımBenimki 98 model 136'lık. ABS yok, tek hava yastığı.