1998model 626
Katılımcı
Araç gerçekten beklentilerimin üzerinde , parasına göre gayet güzel nitelikli araba Japon araçlarını hep severdim de Mazda bir ayrı güzel geldi
Son dönemde, fiyat olarak saçma sapan etiket koyanları saymazsak, Mazda her daim fayda fiyat aracı olmuştur, bunu bilmeyenlere göre de; "parçası pahalı, piyasası yok" safsatasının ilk cümleleridir...Araç gerçekten beklentilerimin üzerinde , parasına göre gayet güzel nitelikli araba Japon araçlarını hep severdim de Mazda bir ayrı güzel geldi
Bu otomatik mi düz vites mi çok iyi bir rakamİzmir - İstanbul arası 4 kişi + full bagaj. Full klima açık.
Km: 385
Alınan LPG: 29.87 lt
LPG fiyatı: 3.37 tl
Tüketim: 7.75 lt/100 km
Kuruş cinsinden: 26 kuruş.
Akseki üzerinden gittiyseniz gayet başarılı.Dönüşte epey düşerBen Antalya'dan Konya'ya geldim klima açık 410 km de 32 kuruş yaktı LPG yi kactan aldım hatırlamıyorum . Konya içinde kullandım 180 km 38 kuruş yaktı konya da LPG 3,14 den aldım . Bence gayet iyi otomatik bir araç için. Sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu otomatik mi düz vites mi çok iyi bir rakam
Kocaeli'de çalışırken, Kado'nun sahiplerinin, çalışanına yaptığı olayı öğrendiğimde tiksinmiştim... O günden beri hiç girmedim istasyonlarına, girmek de nasip olmaz inşallah.Buralar boş kalmış.
Tamamı şehir içi ve sabah akşam iş çıkışı sıkışık trafik;
Km: 275
Alınan LPG: 28,4 lt
LPG fiyatı: 2,89 tl
Tüketim: 10,3 lt/100 km
Kuruş cinsinden: 30 kuruş.
Son aylarda tam yolumun üzerinde olduğu için Kado'dan alıyordum. Yakıt tüketimi de 11.5 lt - 12 lt civarına çıkmıştı, şüpheleniyordum. Test etmek için önceki dolumu Aytemiz'den yaptım, bugün tekrar aynı yerden aynı pompadan aldım ve yakıt tüketimi 10.3'e döndü. Bir istasyonu daha eledik.
Öğrenciyken görüyordum ama hiç almadım abi. Genellikle kara düzen dedikleri eski model araçları görüyordum istasyonda. Ucuz diye gözümüze çarpıyor ama aynı fiyata geliyorBuralar boş kalmış.
Son aylarda tam yolumun üzerinde olduğu için Kado'dan alıyordum. Yakıt tüketimi de 11.5 lt - 12 lt civarına çıkmıştı, şüpheleniyordum. Test etmek için önceki dolumu Aytemiz'den yaptım, bugün tekrar aynı yerden aynı pompadan aldım ve yakıt tüketimi 10.3'e döndü. Bir istasyonu daha eledik.
Sanki öyle birşey söylediğini hatırlıyorum ama detayları bilmiyorum tabi.Kocaeli'de çalışırken, Kado'nun sahiplerinin, çalışanına yaptığı olayı öğrendiğimde tiksinmiştim... O günden beri hiç girmedim istasyonlarına, girmek de nasip olmaz inşallah.
Yakıt tüketimi şehir içi ve 2.0 motor için gayet güzel bence.
Tam yolumun üzeri diye alıyordum, diğer türlü biraz dolaşmam lazım ve iş çıkışı trafiği zaten iyice trafiğe girmem lazım olduğu için diğer istasyona gitmiyordum. Ama daha da almam, performans desek yok, sadece tüketim artıyor.Öğrenciyken görüyordum ama hiç almadım abi. Genellikle kara düzen dedikleri eski model araçları görüyordum istasyonda. Ucuz diye gözümüze çarpıyor ama aynı fiyata geliyor
Süper değerler abiiiii.Buralar boş kalmış.
Kırmızı ışığı yakınca hesaplanmaz. LPG seviye şamandırası benzin şamandırası kadar hassas çalışmıyor. Toplam 5 seviye gösterge var ne kadar hassas olabilir ki.Sanırım yakıt konusunda tek problemi ben yaşıyorum.
Aracımın deposunu 135TL'ye 37 Litre LPG ile fulledim.
İstanbul'da şehir içi 215KM yaptı ve kırmızı ışığı yaktı
215 KM'den hesaplarsak 64 kuruş
Hadi biraz kırmızı ışıkta gidelim 250KM'den hesaplasak 54 kuruşa yakın yakıyor.
Sanırım LPG'de bir problem var
17 litre yapar... Otomatik şanzıman ile İstanbul trafiği göz önüne alındığında abartılı şekilde çok değil... Yine de lpg ayarlarını kontrol ettirin.Sanırım yakıt konusunda tek problemi ben yaşıyorum.
Aracımın deposunu 135TL'ye 37 Litre LPG ile fulledim.
İstanbul'da şehir içi 215KM yaptı ve kırmızı ışığı yaktı
215 KM'den hesaplarsak 64 kuruş
Hadi biraz kırmızı ışıkta gidelim 250KM'den hesaplasak 54 kuruşa yakın yakıyor.
Sanırım LPG'de bir problem var