HakanEMRE
Aktif
İlave miktarı nedir? Önemli olan oYağ eksiltme sorununu ben de yaşıyorum, 10 bin km gider diyorlar ama beş bin de ilave gerekiyor, belki de lpg den dolayıdır.
İlave miktarı nedir? Önemli olan oYağ eksiltme sorununu ben de yaşıyorum, 10 bin km gider diyorlar ama beş bin de ilave gerekiyor, belki de lpg den dolayıdır.
Hocam yağ değişimi için 10bini bejkemeyin mümkünse 5bin de bir değilse bile en fazla 7-8 binde değiştirin @Adem usta'nin sözünü hatırlatmakta fayda var en iyi katkı erken yağ değişimidirYağ eksiltme sorununu ben de yaşıyorum, 10 bin km gider diyorlar ama beş bin de ilave gerekiyor, belki de lpg den dolayıdır.
Yeterli hocam...yag degısımı yapılırken 4 lt yag yeterlımı. 4 lt aldım daha alayımmı...
Teşekkür ederim kardeş, aslında en iyisi beşbinde bir değiştirmek, bundsn sonra öyle yapacam, acaba diyorum, 5-30 yerine 10-40 kullansam nasıl olur.Hocam yağ değişimi için 10bini bejkemeyin mümkünse 5bin de bir değilse bile en fazla 7-8 binde değiştirin @Adem usta'nin sözünü hatırlatmakta fayda var en iyi katkı erken yağ değişimidir
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim araçta da yeğ eksiltme var hep 10/40koyuyorum bunun için 5/30 koymaya cekiniyorumTeşekkür ederim kardeş, aslında en iyisi beşbinde bir değiştirmek, bundsn sonra öyle yapacam, acaba diyorum, 5-30 yerine 10-40 kullansam nasıl olur.
Teşekkürler, bu 10- 40 a göre daha mı kalın?
Evet.
5w-30 => 0w-40 ya da 5w-40 => 5w-50 => 10w-60
Eksiltme durumlarında izlenmesi gereken noktalar.
10w-40 gibi mineral bazlı bir yağdan sonra 0w-40 ya 5w-40 gibi tam sentetik kaliteli bir yağa geçerseniz ilk 10bin km.de eksiltme yapabilir, yağınızı tamamlayıp sonraki 10bin km.de de eksiltiyor mu diye bakmanız gerekir.