Normal. 1 aya kadar sürebiliyor tedarik.Arkadaşlar, şanzıman yağı ve filtresi değiştirilecek demiştim ya , filtre hala gelmedi Avrupa’da ki depodan gelecekmiş 15 gündür bekliyoruz normal mi ?
Normal. 1 aya kadar sürebiliyor tedarik.Arkadaşlar, şanzıman yağı ve filtresi değiştirilecek demiştim ya , filtre hala gelmedi Avrupa’da ki depodan gelecekmiş 15 gündür bekliyoruz normal mi ?
Doğrudur, stokta yok ise Belçika'dan talep ediliyor, normalde 15 günde geliyor, tabi talep 15 gün önce oluşturulduysa, aksi durumlarda süre uzayabiliyor.Arkadaşlar, şanzıman yağı ve filtresi değiştirilecek demiştim ya , filtre hala gelmedi Avrupa’da ki depodan gelecekmiş 15 gündür bekliyoruz normal mi ?
Hadi inşallah bakalım. Oradayken bir de giriş mili hız sensörünün de bağlantılarını kontrol ederseniz. Belki kirlenmiştir.Bugün sanayiye geldik arkadaşlar, şanzıman yağ filtresi temiz çıktı yapın rengi de normal seloloid diye iki tane vites geçişini düzenleyen yer var oralarda baya bir pislik ve atık yağ çıktı inşallah düzelir yoksa beyinden bakılması gerekmiş servise gitmek gerekirmiş
Tez zamanda düzelir inşallah.Bugün sabah yine tcs of lambası yandı ve hold ışığı yanıp söndü araç gaz verince öksürür gibi oldu ve stop etti.. herhalde bilgisayara bağlanması gerekecek
Sıralı sistem değilmi tüp? Sıralı ise kaçak varsa enjektörden yapar. Depodan vanayı kapatın tüp bitip benzine geçsin,sabaha düzelmesi lazım.Efsaneymiş adam , ama lpg ci arkadaşın dediği kafama yattı benim. Beyinden motora doğru gaz sızıntısı olduğu için ilk marşta gaz ile benzini araç bir arada yakmaya çalışıyor bu seferde vitese geçince motora yük biniyor ve araç yakıtı yakamadığı için ilk etapta bu hatayı veriyor dedi bana na mantıklı geldi karşılaştıkları bir durummuş adam beyni değiştirdi bunu Pazartesi kadar deneyin sonuç alırsanız o zaman ücreti alalım sonuç alamazsak sökeriz geri tüp beynini dedi .. böyle esnaflar canımı Yesin çok taktir ettim adamı
Tam olarak tüpün bir adet kablosunun çekildiği yerden kaçak yapıyor sürekli lpg akışı vardıSıralı sistem değilmi tüp? Sıralı ise kaçak varsa enjektörden yapar. Depodan vanayı kapatın tüp bitip benzine geçsin,sabaha düzelmesi lazım.