Gökan Turmuş
Katılımcı
Tam olarak tüpün bir adet kablosunun çekildiği yerden kaçak yapıyor sürekli lpg akışı vardı
Tam olarak tüpün bir adet kablosunun çekildiği yerden kaçak yapıyor sürekli lpg akışı vardı
Tespit doğru. Oradan gaz çıkmaması gerekiyor
EvetResimde ki 929 sizin mi
Mantıklı bir teşhis olmuş inşallah fayda sağlar... Aklımdan devirdaim geçti ama kafa bulandırmak gibi olmasın...Bu arada bugün sorunun otomatik cikleden olabileceğini düşündük ustayla devir hold lambası ve tcs of lambası yanınca 1800 lere çıkıyor .. biraz gaz verip bırakınca tüm lambalar sönüyor , benzin deposuna katkı döktük würts marka bakalım nasıl bi fayda göreceğiz
Otomatik cikleyle yakıtın alakasını anlayamadım.Bu arada bugün sorunun otomatik cikleden olabileceğini düşündük ustayla devir hold lambası ve tcs of lambası yanınca 1800 lere çıkıyor .. biraz gaz verip bırakınca tüm lambalar sönüyor , benzin deposuna katkı döktük würts marka bakalım nasıl bi fayda göreceğiz
Açıkçası çok kurcalamayın sağlam olanı da bozuyorlar. Benim TPSden sorunum vardı 0 al dediler aldım taktılar yine aynısı zor bela çözdük bırakın olduğu gibi kalsın sadece soğukta yapıyorsaBende anlamadım ama hava sıcakken yapmıyor araç bugün araç güneşte kaldı mesela saat 11 gibi bindiğimde aracın derecesi 35 derece gösteriyordu yapmadı bu sorunu artık çözümü güneşte bırakmakta buldum :]) şaka bir yana artık Bunun ciddi bir sorun olmadığını düşünüyorum
Araçta LPG var mı? LPG varsa bunu benzinde de yapıyor mu? Sıcaklıkla ilgili aklıma ısı müşürleri geliyor problem yaratabilecek.Bende anlamadım ama hava sıcakken yapmıyor araç bugün araç güneşte kaldı mesela saat 11 gibi bindiğimde aracın derecesi 35 derece gösteriyordu yapmadı bu sorunu artık çözümü güneşte bırakmakta buldum :]) şaka bir yana artık Bunun ciddi bir sorun olmadığını düşünüyorum
Katılıyorum , Allah a sığınıp basıyorum marşaAçıkçası çok kurcalamayın sağlam olanı da bozuyorlar. Benim TPSden sorunum vardı 0 al dediler aldım taktılar yine aynısı zor bela çözdük bırakın olduğu gibi kalsın sadece soğukta yapıyorsa
Veysel OtoArkadaşlar , Adem usta otomatik şanzımana bakmıyorum demişti hatırladığım kadarıyla otomatik şanzımana bakan kim var İstanbul'da gidebileceğimiz ya da sizin önereceğiniz