Cem Baydar
Katılımcı
Ellerine sağlık güle güle kullan. Peki, Kumanda teybe nereden bağlanıyor ya da teyp üzerinde bağlantı noktasında ne yazıyor?
Bağlarız tabi abi ayıp ettin Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben teyp var diye kol aldım sen kol var diye teyp alcan şimdi mecburdesene biz mahvettik arabayı yaa.. :krrsz: :krrsz: :krrsz:
buda benim 73 liraya mal olan dreksiyon kumanda kolum.yalan yok cendell ömeri çok kıskandım .hemen aldım bende ebeyadan.
ama teyp dandik galiba benim,,bu kola uyumlu degil.birde 500 liraya teyp alacagım.ömerden neyim eksik dimi.double teyp alacagım bende.
ömer teypi baglarsın dimi benim.
Ama bitmiş halini düşünsene, ne keyifli olacakÖmer kol işini sen çıkarttın şimdide bana kol için teyp alacaksın diyorsun.girdin kanıma aldırdın kolu masrafa soktun beni.şimdide teyp kamera derken yine bi 500 lük olacağım.
Bir daha mı geleceksin dünyaya, sonunu düşünen kahraman olamaz diyollaEvet bitmiş hali çok keyifli olacak eminim.ama kredi kartı ödemeleri aynı keyfi verirmi ondan emin değilim.
güzel çalışma olmuş, ben de planlarım arasına aldım bakalımKumanda kolu nakliye dahil 72 lira
navitech Nx 201y tvli teyp 489 lira
navitech geri görüş kamerası 65 tl
montajini tamamen ben yaptığım için montaj ücreti odemedim.630 liraya toplamda màl oldu.
Fiyat da uygunmuşDenk geldi almak isteyenler için O0
http://www.ebay.co.uk/itm/Mazda-323-estate-19992001-Radio-switch-/191579343308
Kumandayı bulursan direksiyon göbeğinin uyması gerekir aksi halde kabloları geçiremezsin direksiyondan. Kumadanın teybe kumanda etmesi için ayarlanması gerekir araya çevirici gerekebilir.93 mazda 626 var bende direksiyon kumandasına uyumlu radyom var üzerinde kumandayı nerden temin edebilirim