- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Evet abi fiyat çok iyi gerçekten Allah razı olsun.Çok iyi bence güle güle kullan
ST27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet abi fiyat çok iyi gerçekten Allah razı olsun.Çok iyi bence güle güle kullan
ST27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol abi..Hayırlı Olsun..
Sağol Hakan. Hız sabitleyicinin kol kısmını ben takarım ama gerisini bilmemHayırlı olsun Ömer, keyifle kullan.
Araca güzel bir hava katmış, montaj işinde de iyi iş çıkarmışsın tebrikler.
Ebay'dan çıkma hız sabitleyici alalım da, onu da monte edelim ne dersin
Teşekkür ederim abi sağol..Abi cok begendim gercekten eline saglik. Gule gule kullanin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlam bir usta ile Voltranı oluştursak olmaz mıSağol Hakan. Hız sabitleyicinin kol kısmını ben takarım ama gerisini bilmem
olur abi sen bi bulda montajı kolay iş olur inşallahSağlam bir usta ile Voltranı oluştursak olmaz mı
Sayende Oğuzhan teşekkür ederim. Aslında ilk o lastik geldi aklıma ama o anda bulamayınca sünger koydum bende. Sencede o delik biraz büyük değilmi. Gerçi japon amcalar öyle yaptıysa vardır bi bildikleri ama yinede bana gereksiz gibi geldiVaybe gerçekten harika olmuş orji Güle güle kullan. Kola içeriden lastik şamrel gibi bit şeyle perdeleme yapılabilir. Ama çok sırıtmıyor.
Bende onu demek istemiştim aslında Düzeltme için teşekkür ederim Yakup abi. Bu arada ebayda arattırırken farklı dillerdede arattırılırsa daha çok sonuca ulaşılabilir. Mesela benim aldığım ilan Almancaydı.Eline sağlık çok güzel olmuş, yapmak isteyen arkadaşlar ebay dan çıkma kol yada kampanya zamanı 240 TL ye sıfırını alıp takabilirler
Bu arada bu kol 323 ve premacylerde standart değil GT ve full versiyonlarında var...
Çok teşekkür ederim abi mazdagaraj sağolsunÖmer harika olmuş, ellerine emeklerine sağlık...
O parçayı çıkma olarak bulup alman ayrı bir güzel, o montajı orijinal gibi yapman daha ayrı bir güzel... Fotoğrafları izlerken mest oldum gerçekten...
Teşekkür ederim Kerim abi bende o niyetle detaylı anlatmaya çalıştım inşallah başkalarınında işine yarar...Güzel çalışma olmuş Ömer, eline ve emeğine sağlık..Resimler ve açıklamalar da daha sonrayı yapmayı düşünen arkadaşlar için yardımcı olacaktır.