suleyman
Aktif
Çok şükür bin şükür ALLAH isteyenlere daha iyilerini daha üst modellerini versinArtık mazda sahibisin...
Çok şükür bin şükür ALLAH isteyenlere daha iyilerini daha üst modellerini versinArtık mazda sahibisin...
Doğru biliyorsunGe kasaların direksiyonu hıza duyarlı mı, hızlandıkça ve hızlı virajlarda sertleşiyor mu?
Ben gf lerde var ge lerde yok diye biliyorum, yanılıyor muyum?
Benim geçen sene değiştirdiğim salıncak lar tekrar koyverdiği için guzu gezinme ve dalma yapıyordu. Ben de facebook 626 grubunda aktif ve aynı zamanda üyemiz olan can eroğlu kardeşe gittim, hem tanışalım hem de sıkıntıyı halledelim diye. O aksini söyledi, hatta benim soketin çıktığını tekrar taktığını söyledi.Doğru biliyorsun
O soket rölanti dengeleyici olmasın? Farkı deneyen bilir. Veli abi ikisine de sahip olmuş birisi GE kasada 160 dan sonra direksiyon kuş gibi olur.Benim geçen sene değiştirdiğim salıncak lar tekrar koyverdiği için guzu gezinme ve dalma yapıyordu. Ben de facebook 626 grubunda aktif ve aynı zamanda üyemiz olan can eroğlu kardeşe gittim, hem tanışalım hem de sıkıntıyı halledelim diye. O aksini söyledi, hatta benim soketin çıktığını tekrar taktığını söyledi.
Bizim @emytoget muro ya da sordum o da gf ile aynı diyor, netleşelim
Ben de makyajlı gf kullanınca emin olamadım açıkçası, ge nin direksiyonunun yumuşak olduğu doğruO soket rölanti dengeleyici olmasın? Farkı deneyen bilir. Veli abi ikisine de sahip olmuş birisi GE kasada 160 dan sonra direksiyon kuş gibi olur.
Benimki 160 sonrası sert. 185'e kadar falan çıktım en son. Gerçi kıyaslama yapacağım bir araç olmadı ama sert yani.O soket rölanti dengeleyici olmasın? Farkı deneyen bilir. Veli abi ikisine de sahip olmuş birisi GE kasada 160 dan sonra direksiyon kuş gibi olur.
Alışınca vazgeçemiyorsun.Evet abi 1.8ler piyasadaki çoğu araçla kalkabiliyor. 2.0ın uzun yol tadına varmak istiyorum en yakın zamanda..
Şakaydı ya araba 15 lt yakıyor yakıt çok pahalı, vergi çok, araba kapının önünde yatıyor, fakirlikten lastiğe hava basamıyoruz.Damat Ferit okumasın sakın bu değerleri...