Murat Caymaz
Katılımcı
Sabahları geç çalışma problemi yaşamadım ben devirde dalgalanma derken onu tam anlayamadım ilk çalıştığında 2000 devirde çalışıp düşmesin den mi bahsediyorsun abi haricinde dalgalanma yaşamıyorum. Açık hava filtresi takma sebebimde benden önceki sahibi kutuyu param parça etmiş her yerinden hava alıyordu hava almışken tam alsın dedim bende kutunun çıkmasına 300 TL gibi bir fiyat çektiler o yüzden dolayı alamadım Zaten benden önceki sahibi arabayı aşırı derecede hor kullanmış umursamamış benzin geri dönüş parçası arızalıymış depoya fazla benzini göndermeye gücü yetmiyordu adam onun yerine 500 ml pet şişeyi hava filtre kutusunun altına kıyıp geri dönüşü oraya bağlamış araba fazla benzini yola dökerek geziyordu 100 TL lik bi parça yüzünden arabayı havaya uçuracaktık ALLAH korudu onuda hava filtre kutusunu söküp açık hava filtresi takmak isterken fark ettim açık hava filtresi ilerde kötü sonuçlanacak şeylerden korudu bir nevi abi. Avans ayarını yinede kontrol ettireceğim teşekkür ederim abi bildilendirdiğin için. Hayırlı akşamlar.