11akif
Sessiz
Abi teşekkür ederim, debriyaj müşürünü söktüm, devirin 0-100lere düşmesi vs gitti, sadece debriyaja basınca 1 saniye daha gaz veriyor sonra iniyor yavaşça,Konunun ilk mesajından 45.mesajına kadar dikkatlice okursan sorununa uyan çözümler mevcut.
Debriyaj müşürü arızalı büyük ihtimalle. (45.mesaj)
Rölanti vidasındaki oringi de kontrol edin ayrıca
Çözemediğim kısım, LPG yüklenince teklemesi sanırım hava akışmetre kaynaklı, bir bakım yapacağım ona
Bir sorun daha var, gaz kelebeği ile alakalı onu çözemedim,
Araç vitesteyken ayağımı çektiğimde silkeliyor veya vites atığımda da silkeliyor gün içinde çok uyuz ediyor, 2.-3. Viteste ayağımı gazdan çekince araç hızlı bir şekilde durmaya başlıyor
Bende gaz kelebeğinin rölanti vidası altındaki fişi çektim (tps değil), bu şikayet baya azaldı ama tam geçmedi bu şekilde sonra düz tornavidalı rölanti ayar vidasından rölanti ayarladım ama bu şekilde de fiş takılı değilken aracı kapattığımda (sıcak soğuk farketmiyor) araç çalışmıyor gaz gelmediğinden,
Ayrıyeten fiş takılıyken düz tornavidalı ayar rölantiyi değiştirmiyor ve fiş takılıyken 1000 devirde, fişi çekince ayarlama yapılıyor 800 devire iniyor
Her vites atışımda çok uyuz ediyor insanın canını sıkıyor, gaza biraz yüklenince de motor kalkıp gidecekmiş gibi tekliyor