Komple çıkma motor en kestirme çözümmüş oysa...
Yıkıldım...
Yıkıldım...
Dediğiniz gibiyse ve söktüğünüzde conta sağlam çıkarsa kapakçı hatasını yüzünden bu olay olmuş olur. Masrafları ona ödetme imkanınız olabilir. Ustanız bence kapağı sökmeden önce rektefeciye durumu anlatsın öyle söksün bakalım rektefeci kendinde hata bulcak mı. Daha önce subap olayı başıma geldi rektefeciye çattım adam açtırdı tekrar alıştırarak güçlendirdi düzeldi. Sadece conta değişti ve masrafları kendi ödedi.Haziran ayinda ust kapak catladi cikma kapak alindi sibop taslandi sibop lastikleri yan sanayi degisti lifter seti ve servisten conta alindi. Kapatildi. Tekleme silkeleme devam ve 2. Silindir basinc dusuk benzin ve lpg kokusu yogun.. Buji kablo seti vs aldim aynen devam etti.. 15 gun once alt kismi actik piston segman yataklar honlama krank taslama keceler musur ve yag pompa devirdaim contalar merser ve antalya servisten ve japon olarak aldim cogunu stop ve rolanti sorunum cozuldu sayilir. Ama silkeleme titreme cig atma var ve 2. Goz guc yok malesef. 13-9-13-13 basinclar tam 9 degilde 8 de denebilir. Atesleme ekipmanlarim saglam motor yapildi ben yanindaydim araba cok degisti ama guc az ve rolantiyi d konumunda dusuruyor o göz calissa olacak ama.. Simdi ust tekrar acilacak ve sibop sibop gaydi ve lastikleri alacagim gibi taslama yaptigim icin tekrar yaptirmayacagim conta ve alistirma yapilacak..
Şimdi de aynı kapakçı mı alıştıracak?Evet conta saglam cikmisti. Kapakcinin eksik isi malesef. Ben onu allaha havale ettim. Sibop gayd ve lastikleri yenileyecegim. Yapacak birsey yok. Konusmaya gerek yok. Degmez. Arac olsun yeter.
Evet motoru aciyoruz suan gece gece.. Once komprasyonu olctuk 13-6-13-13 2. Goz ölü malesef sifir motorda subaplara bakacagiz