aliparlar1983
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bu arada tertemiz 1989-1991 kasa Mazda 626 bulursam klimalı olmak şartıyla aracı da değiştirmeyi düşünüyorum ilgilenen olursa bilgi versin lütfen...
Evet aracın motoru çalıştırdım...
Malesef ustama tüm dil dökmelerime rağmen beni dinlemedi ve senteyi tutturamadı))
Latife bir kenara adam çok titiz ve işinin ehli yalnız 626 yı yapmamış daha önce yani benim kadar ön bilgi sahibi değil...
neyse benim verdiğim kitapcık ayarları ile tık oldu kasnaklarda iki tür takmak mümkün kafa karıştırabiliyor...
Aracı almadım daha sarz dinamosu kasnagında da sorun cıktı. bende temizlik vs herseyı yapılsın dedım almadım beklemeye devam..)
Afyonda Mevlüt usta var kendisi yıllarca lantise bindi. Mazda arabasından anlar ama ecu bağlantısı varmı bilmiyorum. Mevlüt usta sorunu çözer gibi geliyor bana ama sağlam adam değildir başından ayrılmayınBirde avans ve rölanti nasıl dengelenebilir tam bilmediğim için dokunmuyorum...
Rölanti motoru aktif çalışıyor kısıp açabiliyorum...
Sente tam denk getirildi I-E ve Krank tam hizalı tutuyor birbirini...
Çalışmada sorun yok.. Ama silkeleme ve koku var benzinin...
Usta yapabileceğim bu kadar bilgisayar ayarı gerek dedi ne ayarı dedim? Malesef cevap yok.. İyi işciliği var ama bilgi eksik olabilir...
Şimdi nereye gideceğim yine mi sanayi.. Afyonda Mazdacı yok malesef.. Hepsi hallederiz diyor ama malesef sadece bakıyorlar kaputu açınca yani bilen anlayan değiller.. Deneyecekler olur olmaz parayı alacaklar, onlar içinde önemli olan o zaten.. Yapamaz isen diyorum adama 150 açma kapama alırım diyor..