aliparlar1983
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Aynen iade almasalardı inanın harçlığım bile yok....
Kalmadı guzu yedi hepsini...
Aynen iade almasalardı inanın harçlığım bile yok....
[member=66]Adem Usta[/member] 'ya biraz zaman vermek lazım malum araç biraz kurcalandığı için işin içinden çıkmak zaman alacaktır. Umarım sonuç olumlu olur sizde bizde rahat ederiz.Adem usta aracı çalıştırmış, sente normal dedi..
Eski iki distribütorü birleştirmiş,,,
Yenisinin gelmesi bekleniyor..
Kötü haber ise boğaz kelebeği rölanti vidası tepki vermiyor..
Çıkma 600 Yeni 1200 (indirimsiz 2400 TL)
ama boğaza gerekde kalmayabilirmiş...
Beklemeye devam...
Senin kuzuyu tek birakmadim cani sikilmasin diye benimkini yanina biraktim emin ellerde korkma
[/quote]
eyvallah
aynen öyle...İnşallah halledilecek her şey, kafanı yorma araç emin ellerde en azından, bu kadar sabrettin az daha sabır, Allah sabredenle beraberdir
Cenab-ı Allah buyuruyor ayetinde "Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" diye..
Bilmeyenler karıştırmasa sorun yok.. Bizde başımızın çaresine bakarız...
Hallederiz abi diyorlar ve gerçekten hallediyorlar..
Ya adam kelepçeleri sıkmamış daha ne yapsın
Sanayideki usta diyor ki bunu ne yapacaktın da aldın?
Usta bak bu benim ilk aracım değil ilk mazdam da değil..
Şimdi benim bütçem 10 bindi bunu aldım yarın 20 bin olursa da 1992 değil de 2002 Mazda alırım diyorum, ne bu mazda tutkusu diyor? Usta bu paraya ne alayım diyorum.. Abi temiz bi SLX alırdık dedi.. Dedim usta gel seni gezdireyim.. Bi kullan şunu da bak bakalım.. Sonra zırvalamaya başladı tamam iyi araba olabilir de bilmem parçası yok şöyle böyle... Parçası yoksa ben gideyim sen zaten parça bulup motor yapamazsın şimdi derken ne oldu? Bulunur abi ayarlarız parçalarını bir iki güne gelir dedi...
Dedim usta olmayan parça diyordun buluruz dedin...
Adamın teni kırmızılaştı...
Sonrası yakında))))
Aynen sabır..Adem'in eli değdiyse işin büyük olasılıkla yoluna girecektir. Sabır ve metanet!