dülgeroğlu
Katılımcı
Veli abi, bu akvaryum hortumu dediğin şey nedir?
Veli abi, bu akvaryum hortumu dediğin şey nedir?
Çokta güzel takılıyor abi japon amcalar her şeyi düşünmüş yapboz gibiAslında Oğuzhan gibi baştanaşağı herşeyi söküp bi elden geçirmek lazım da, sökünce bi de takamamak var
ben şahsen cesaret edemem yok mu bu işi yapan birileri, piyasası oluşmuştur belki deDenemek lazım aslında abi. Becerebilir miyiz ki
Akvaryum hortumunun metresi kaç para
Ben akvaryum hortumunun metresini 1 liradan aldım, kasadaki fitillere kullandım 10 metre civarında gitti. Bagaja yetmedi. Çok aşırı iyi oldu diyemem.
Bilgilendirme için teşekkürler Ahmet...
Rüzgar sesi için beklenilen faydayı sağlamadı diyebilir miyiz?
Bırakın akvaryum hortumunu itfaiye hortumu geçirseniz faydası olacağını sanmıyorum. O zaman bu kadar yapılıyormuş deyip binmek lazım bazen. Çözülemez mi? Çözülür elbet ama uğraşmaya değmez.
Ahmet sağol bilgi için, boş bir vaktimde denemek istiyordum bende, daha kötü olmayacaksa denemeye değer en fazla zaman ve emek harcanmış olur. Fitillerin içinde hortumu ilerletmek zor oldu mu, kayganlaştıran bir malzeme kullandın mı?
Güzelim fitilleri illa bozacaksın yani pekiAhmet sağol bilgi için, boş bir vaktimde denemek istiyordum bende, daha kötü olmayacaksa denemeye değer en fazla zaman ve emek harcanmış olur. Fitillerin içinde hortumu ilerletmek zor oldu mu, kayganlaştıran bir malzeme kullandın mı?
Hemen yapacağım diye bir şey yok ya bilgi amaçlı sordum, belki yaparsam diye. Zarar verirse fitile yapmam zaten, o bakımdan soruyorum.Güzelim fitilleri illa bozacaksın yani peki
Uçurtmayı vurmasınlar'da itfaiye hortumuyla ilgili bi replik vardı. Onu aklıma getirdin şimdi OğuzhanBırakın akvaryum hortumunu itfaiye hortumu geçirseniz faydası olacağını sanmıyorum. O zaman bu kadar yapılıyormuş deyip binmek lazım bazen. Çözülemez mi? Çözülür elbet ama uğraşmaya değmez.