Balans kaynaklı olabilir de... Ben de aynı şikayetten gittim porya yamuk çıktı.4-5 kez.
Ama benimkinin arızası farklı galiba. Kalkarken değil, 100-110 dan sonra tırtıklı yolda gider gibi oluyor.
Balans kaynaklı olabilir de... Ben de aynı şikayetten gittim porya yamuk çıktı.4-5 kez.
Ama benimkinin arızası farklı galiba. Kalkarken değil, 100-110 dan sonra tırtıklı yolda gider gibi oluyor.
Evet farklı bir duruma benziyor.4-5 kez.
Balans kaynaklı olabilir de... Ben de aynı şikayetten gittim porya yamuk çıktı.
Su birikintisinden hızlı geçtim ondan olabilir mi?Evet farklı bir duruma benziyor.
Sanmam abi ayrıntılı incelemek lazım. Balans, lastikler, disk, aks kafaları, porya, motor-sanziman kulakları.Su birikintisinden hızlı geçtim ondan olabilir mi?
Kendi arabamda bir mahsur görmedim. Geri takmadan önce yeterli gaz veriyorum, yoksa sallıyor. Ama sizin şanzumanlarda boşa alınca durmak gerektiğini duymuştum. Bence tüm otomatikler sürüş esnasında boşa alınabilmeli.Otomatik araçlarda seyir halinde boşa almanın zararı varmı Ahmet abi ?
Deneme gibi bir niyetim yok merak ettim sadece
hangi durumlarda geliyor balans gaza hep basarken 110 civarında mı geliyor?u birikintisinden hızlı geçtim ondan olabilir mi?
Abi bu sorunun tam teşhisi için öncelikle lastiklerini değiştirmeyi bekle bence. Yoksa farklı yerler kurcalanır boşuna.Bugün denedim titreme yok, ama yine gelecektir...
Belki yol bozuktur. Önemseme.Bugün denedim titreme yok, ama yine gelecektir...
Ustanın sadece adı usta demektir... Yaptığı işi, beceremeyenlerden.Aracım yolda yağ gibi gidiyordu son yaşadığım olaylardan sonra baskı balata değişimi şan uman merkezleri bugün aracımı düz yolda denedim gaza yüklenince araçta hissedilir derecede titreme yüksek ses var gaz sanki eskisinden daha tepkisiz anlayamadım yağ gibi giden araca ne olmuş olabilir usta söküp takarken sabah ilk iş ustanın yanına gideceğim sebebi neler olabilir söyler misiniz
@HakanEMRE @Domestos @Bayraktar
Abi zaten az kaldı şu zıkkım titremeyi de bitireyim daha uğramam ayrıca biliyorsun izinsiz çalışıyoruz ist @Adem Usta nın yanına gidemedim arabayı toparlayamadım bir türlüUstanın sadece adı usta demektir... Yaptığı işi, beceremeyenlerden.
Hakan merakım şu aracım yağ gibi akıyordu söktü taktı bozuldu gidişi sebebi denk mi geldi yoksa usta mı bir yanlış yaptı anlam veremiyorum gaz da sertleşme var boğaz kelebeği ile alakalı olabilir mi araç 1 haftaya yakın tozun pisliğin içinde kaldı söküldü vaziyetteİç aks kafalarından olabilir. Zamanla bilyalar laleleri aşındırıyor. Kontrol etmekte fayda var. Sıkıntı varda değişim de olur tornacıda tamir de olma ihtimali var