Adem Usta nın dediğini yap ve bir dene şaseyi, muhtemelen çözülecektir.Sağlamlığından emin olduğum göstergede de durum aynı ama.
Neyse bakalım bugün gidebilirsem gideyim elektrikciye
Adem Usta nın dediğini yap ve bir dene şaseyi, muhtemelen çözülecektir.Sağlamlığından emin olduğum göstergede de durum aynı ama.
Neyse bakalım bugün gidebilirsem gideyim elektrikciye
Adem usta emir verdi gidiyom elektrikciyeabi gösterge tablosunda sorun arıyamıyoruz neden arıyamıyoruz hakan demesi başka bir km re göstergesi takdım yine aynı durum böyle olunca sonuç km re saglama çıkıyor
muhtemelen şase ile baglantılı bir durum var kendin anlıcan diye bir kayide yok git elektikçi ustaya şaseyi kontrol ettir ekstra bir şase kablosu çektir hararet ibresinin arkasındaki şaseye sorun çözülmesi lazım sigortaları bir kontrol ettir hatta kontak açıkken tek tek çıkarsın kara düzen bu şekilde hangi sigorta oranın onuda bulmuş olur o sigoratyı degiştirsin belki oksit falan olabilir sen led döşedigin için yeterli kalmıyor olabilir bir büyügünü taksın denesin anper olarak ...
Aracın beyni ile alakalı bir durum olabilir mi acaba, yanlış sinyal göndermek gibi?
Adem ustam; - kutup başını çıkar frene bas cek sıfırlar dedi ama yapmama rağmen değişen bisey olmadı yada ben tam beceremedim
İlk akla gelen Adem usta nın dediği şase, bence onu önce bir deneSöyledim, şu siyah kablodan şase alsak nasıl olur dedim. Bisey demedi kendi testlerini yapmaya devam etti. Bende işi biliyordur karışmayayım dedim abi.
Yolda ABS yi deneyim dedim, ani frenden pedaldaki titreşimi hissediyorum. Tahminimce göstergenin sağ tarafında kalan kısma sinyal geliyor. Bakalım elektrikcimin yanına bi kez daha gideyim halledemezsek istikamet İstanbul abi.Öyle kalsın hiç uğraşma ve elletme madem gideceksin İstanbul'a, Abs söner illaki kendiliğinden
Yav kablodan emin olamadım Muro. Yanlış birşey yaparız sonra iyice b.k ederiz dedim. Elektrikçiye gidince de karışmadım, izledim sadece.Ya ne gereksiz işlerle uğraşıp duruyon Adem ustanın dediğini denemeden başka tahminlerde devam ediyon beni çıldırtıyon. Git bisikletine bin bırak öle dursun araba.
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi