Teşekkürler
Gökhan da var ben muayene için aldım. Arabada duruyor.Benim far ampullerine baktım onlar da 55watlik bulabilirsem bende yükseltecem 100luk falan olursa epey iyi olur herhald
Şimdi kafamı karıştırdin oğuzhan takmayalim mi o zaman100w lık ampul iyi aydınlatır eyvallah ama tesisata ekstra yük biner haberiniz olsun. Far kolu eritenler var bu yüzden dikkatli kullanılmalı.
hahaha yaşasın kötülükŞimdi kafamı karıştırdin oğuzhan takmayalim mi o zaman
bizim kasalar da mercekli mi acaba? benimkinde de xenon takılı, muayenede yedek far lazım olacakFarlarınız yan sanayi (depo marka vs) ise ondan da olabilir
92-97 626'lar mercekli, isterseniz xenon taktırıp görüş kalitesini artırabilirsiniz
Mercek olsa bile, far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı faal değil ya da yoksa muayeneden yine geçmez.bizim kasalar da mercekli mi acaba? benimkinde de xenon takılı, muayenede yedek far lazım olacak
bizim kasalar da mercekli mi acaba? benimkinde de xenon takılı, muayenede yedek far lazım olacak
bizim kasalar da mercekli mi acaba? benimkinde de xenon takılı, muayenede yedek far lazım olacak
evet karşıdakini rahatsız etmemek önemli, benim muayene kasıma kadarSon kasalar mercekli değil, makyajlılar da mercekli değil... Mercekli olmayan farlarda xenon hoş olmuyor, ışığı dağıttığı için karşıdan gelen için sıkıntı oluşturuyor...
55w osram night Breaker Unlimited alın farkı görün diyorum. Benim kullandığım coltun da far yapısından dolayı kısa farlar kötü idi bu osramlar gecemi aydınlattı.