- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Ben farlara bi-xenon mercek takmak istiyorum ama vakit-nakit
Bi xenon harekete duyarlı değil mi, onu uygulayabilir misin vakit nakit olsaBen farlara bi-xenon mercek takmak istiyorum ama vakit-nakit
Bi xenon harekete duyarlı değil mi, onu uygulayabilir misin vakit nakit olsa
Hımm tamam doğru.Senin dediğin adaptif far abi o farklı.
depo far dediğin nedir hocam?Oğuz bizim araçlara en iyisi xenon..
Orjinal olmayan tat vermiyor.
İşyerinde yeni Kango var. İnanın dünyada öyle bi araç aydınlatması görmedim ben H4 ampül kullanıyor araç muhtesem ötesi..
Arkadasın en iyi yapacagı depo far+xenon o da 35 değil 55 watt olanından..
en mantıklısı mercek dediğin gibi; ne kadar maliyeti oluyor [member=2]Oğuzhan[/member]Ben farlara bi-xenon mercek takmak istiyorum ama vakit-nakit
500 civarı maliyeti oluyor bi-xenon farın. Orijinal farlar açılarak yerleştiriliyor. Oktay Toker ustam vardı o bu işin piri.en mantıklısı mercek dediğin gibi; ne kadar maliyeti oluyor [member=2]Oğuzhan[/member]
Ben tavsiye etmiyorum [member=8]karardvn[/member] sen bilirsin.Şimdi birak kötülüğü iyiliği takalım mi takmayalim mi çok fazla gece yolculuğu da yapmıyorum bişey olmaz herhalde ya
depo far dediğin nedir hocam?
uzunları yükseltsek o da mı olmaz [member=2]Oğuzhan[/member] ???Ben tavsiye etmiyorum [member=8]karardvn[/member] sen bilirsin.
O olabilir her zaman kullanılmadığı için sürekli yük bindirmez tesisata.uzunları yükseltsek o da mı olmaz [member=2]Oğuzhan[/member] ???
Zaten sisleri de açınca epey faydası oluyor kısalara
Ben zaten kalabalık trafikte kullanmıyorum abi karabük yolundan ovacık yoluna dönünce açıyorum orda da 40kmlik yolda özellikle de gece geçen araba bir elin parmaklarını geçmez onları görünce de mümkün mertebe kapatıyorum hatta oyleki çoğu zaman hiç araç denk gelmezSisleri mümkünse gece kullanmayın hem yasak hem karşıdaki için zulüm...