mesut taşdemir
Katılımcı
Hayır halojen yeni bir teknoloji sadece.Xenon bu Mesut ?
Hayır halojen yeni bir teknoloji sadece.Xenon bu Mesut ?
Hayır halojen yeni bir teknoloji sadece.
Çekilmişi var...Hazır akşam olmuşken bi foto çekip paylaşsana
Tabi mümkünse
55w osram night Breaker Unlimited alın farkı görün diyorum. Benim kullandığım coltun da far yapısından dolayı kısa farlar kötü idi bu osramlar gecemi aydınlattı.
Gündüzleri sadece gündüz farları yakıyorum 1 yıl ya da biraz daha az gidiyor hocam. Önemli olan bu farları motor ve tüm sistemler çalıştıktan sonra açın ve motor kapanmadan kapatın. Voltaj dalgalanmaları karşısında dar bir dayanıklılık spekturumu var.Bunu kullananlar tavsiye etmiyor Mesut, ömrü çok kısa olduğu söyleniyor... Senin gözlemin nedir ömür konusunda...
Hakan normal ampul ama güçlendirilmiş şekilde, xenon değil...
Gündüzleri sadece gündüz farları yakıyorum 1 yıl ya da biraz daha az gidiyor hocam. Önemli olan bu farları motor ve tüm sistemler çalıştıktan sonra açın ve motor kapanmadan kapatın. Voltaj dalgalanmaları karşısında dar bir dayanıklılık spekturumu var.
Sis farım mevcut değil zaten. Ancak bazı zamanlarda Denizlide yoğun sis oluyor. Taktırmak şart oldu.Anladım, bilgilendirme için teşekkürler... Bende gündüzleri sislerle dolaşıyorum...
Geçen kavşaktaki trafik polisi sisleri kapatmam için el işareti yapıyor, durdum, beyefendi lütfen sislerinizi kapatırmısınız, sis olmayan havalarda yasak dedi... Karayolları Trafik Kanunu Madde 64'e bi bakıver ondan sonra gerekirse görüşelim dedim yürüdüm...
Madde; 64 [size=18pt]Gece[/size] sis ışıklarının sisli, karlı ve sağanak yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte yakılması... Yani gündüz her şekilde yakılabilir...
Abi bu kanunlar hakkında bilgilendirici başlık olsa, siz buraya zaman zaman karalasanız nasıl olurAnladım, bilgilendirme için teşekkürler... Bende gündüzleri sislerle dolaşıyorum...
Geçen kavşaktaki trafik polisi sisleri kapatmam için el işareti yapıyor, durdum, beyefendi lütfen sislerinizi kapatırmısınız, sis olmayan havalarda yasak dedi... Karayolları Trafik Kanunu Madde 64'e bi bakıver ondan sonra gerekirse görüşelim dedim yürüdüm...
Madde; 64 [size=18pt]Gece[/size] sis ışıklarının sisli, karlı ve sağanak yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte yakılması... Yani gündüz her şekilde yakılabilir...
Abi bu kanunlar hakkında bilgilendirici başlık olsa, siz buraya zaman zaman karalasanız nasıl olur
ben de benzer olumsuz yorumları duydum; ömrü kısa deniyor, her sene yenilemek gerekebilirBunu kullananlar tavsiye etmiyor Mesut, ömrü çok kısa olduğu söyleniyor... Senin gözlemin nedir ömür konusunda...
Hakan normal ampul ama güçlendirilmiş şekilde, xenon değil...
Aydınlatma ve görüntü güzelse her yıl yenilemeye değer
genelde herkes kısa ömürlü olmasından şikayetçi, aydınlatması kısada başarılı, uzunda başarısız diyenler çokAydınlatma ve görüntü güzelse her yıl yenilemeye değer
Benim kısa uzun far ayrı uzuna ihtiyaç duymuyorum o ayrıgenelde herkes kısa ömürlü olmasından şikayetçi, aydınlatması kısada başarılı, uzunda başarısız diyenler çok
bir de şu var
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/3356/Philips-X-treme-Vision-Plus-130-Artirimli-Ampul
genelde herkes kısa ömürlü olmasından şikayetçi, aydınlatması kısada başarılı, uzunda başarısız diyenler çok
bir de şu var
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/3356/Philips-X-treme-Vision-Plus-130-Artirimli-Ampul
+1907Mazda'larda uzun ile kısalar ayrı... Bu özelliğine bayılıyorum, uzunları açtığında her ikisi de devrede oluyor...
Çoğu araçta; uzunları devreye aldığında kısalar sönüyor...
evet ben de geçen far ettim , kontrol amaçlı bakayım derken gördümMazda'larda uzun ile kısalar ayrı... Bu özelliğine bayılıyorum, uzunları açtığında her ikisi de devrede oluyor...
Çoğu araçta; uzunları devreye aldığında kısalar sönüyor...
evet ben de geçen far ettim , kontrol amaçlı bakayım derken gördüm
sonuç olarak ne alayım şimdi
xenonla devam mı etsem
ya da kısalara nb, uzunlara xtreme vision mu koysak