DarK PaSSenGeR
Aktif
hangi marka diye sormuyorum bile bülent sana
nokian yazlık alsam nasıl olur? hangi serisini alayım?
Moderatörün son düzenlenenleri:
hangi marka diye sormuyorum bile bülent sana
Kışlık almayacaksan yazlıkla idare et, ama kışın soğuğunda yaz lastiğinden performans bekleme, ve tabi ki ömrünün normalden fazla tükeneceğini de unutma, Nokian Line tabii ki.hangi marka diye sormuyorum bile bülent sana
nokian yazlık alsam nasıl olur? hangi serisini alayım?
ben de lastikler fena değilmiş diye düşünüyordum, dişleri çok gidik değil gibi gelmişti bana, ama üretim tarihi birinden görebildiğim kadarıyla 2012 idi galiba yanlış hatırlamıyorsamKışlık almayacaksan yazlıkla idare et, ama kışın soğuğunda yaz lastiğinden performans bekleme, ve tabi ki ömrünün normalden fazla tükeneceğini de unutma, Nokian Line tabii ki.
Evet abi ama alttakinden bulamadım. En yajiny ilk resimdekini bulabildimSon resimdeki yuvarlak hatlarından dolayı senin gocaman guzuya daha çok yakışır gibi geldi bana
Farklı abiİlk fotodaki jant ile son fotodaki aynı değil di mi?
İlkini beğenmedim, son fotodaki güzel, ikisi aynı jant ise arada bi tezatlık var gibi geldi bana...
Çok şükür...Farklı abi
Kollar biraz dışa doğru şişkin gibi. Son fotodaki gibi nerden nasıl buluruz bilmiyomİlk fotodaki jant ile son fotodaki aynı değil di mi?
İlkini beğenmedim, son fotodaki güzel, ikisi aynı jant ise arada bi tezatlık var gibi geldi bana...