MutluTEKİR
Aktif
Bu durumda benim bakış açıma göre gerek yok
Ben mesela radar beep uygulamasını açıyorum hem dijital hız gösteriyor hem de olası radar noktalarında uyarıyor.
Bu durumda benim bakış açıma göre gerek yok
Radarları tutturuyorsa güncel kalıyorsa güzel bir uygulamaBen mesela radar beep uygulamasını açıyorum hem dijital hız gösteriyor hem de olası radar noktalarında uyarıyor.
Ben ara ara lpg ayarını kontrol ediyorum. Ltfs ve stfs degerlerini kontrol ediyorum, motor sıcaklığını falan takip ediyorum. Malum, düpe hassas arabalara biniyoruz. Araç cpu'sunun elde ettiği tüm veriler ve bunların hesaplamalarına anlık ulaşabiliriz torque ile.Torque uygulamasını tabletten kullanmanın ne gibi bir avantajı var?
Hem o hem de bilmediğim bir yerde mesken mahal olup olmadığını, hız sınırlarını navigasyon bana bildiriyor ki, gasp edilmeyelimBen mesela radar beep uygulamasını açıyorum hem dijital hız gösteriyor hem de olası radar noktalarında uyarıyor.
Ben mesela radar beep uygulamasını açıyorum hem dijital hız gösteriyor hem de olası radar noktalarında uyarıyor.
Geri vitese alınca kendisi açılıyor mu?
Henüz bağlamadım ama öyle olacak. Gücü verince otomatik çalışıyor
Sen sorunca şimdi denedim emin olmak için. Easycap'ı tablete bağlayınca uygulama açılıyor. Güç bağlanınca(geri vitesten alacağımız gücü) görüntü geliyor. Easycap'i otgden bağlayınca uygulama açılıyor ve otg'yi çıkarmadan gücü kesince uygulama kendini kapatmıyor. İlla ki otgyi çıkarmak lazım.Sadece kameraya gücü mü yoksa video capture karda verince mi?
Sen sorunca şimdi denedim emin olmak için. Easycap'ı tablete bağlayınca uygulama açılıyor. Güç bağlanınca(geri vitesten alacağımız gücü) görüntü geliyor. Easycap'i otgden bağlayınca uygulama açılıyor ve otg'yi çıkarmadan gücü kesince uygulama kendini kapatmıyor. İlla ki otgyi çıkarmak lazım.
Bu videoda vitesi takınca çalışıyor, vitesi boşa alınca uygulama duruyor. Easycap wiewer uygulamasının ayarlarını biraz kurcaladım ama o ayarı bulamadım henüz
@MutluTEKİR kardaşim bu videodaki eleman bunu easycap wiewer uygulamasıyla yapmış. Daha once maillesmistim, soralım bakalım nasıl yapmışSen sorunca şimdi denedim emin olmak için. Easycap'ı tablete bağlayınca uygulama açılıyor. Güç bağlanınca(geri vitesten alacağımız gücü) görüntü geliyor. Easycap'i otgden bağlayınca uygulama açılıyor ve otg'yi çıkarmadan gücü kesince uygulama kendini kapatmıyor. İlla ki otgyi çıkarmak lazım.
Bu videoda vitesi takınca çalışıyor, vitesi boşa alınca uygulama duruyor. Easycap wiewer uygulamasının ayarlarını biraz kurcaladım ama o ayarı bulamadım henüz