dülgeroğlu
Katılımcı
Satılık ilanlarında zaman zaman lpgli 2011'ler oluyor. Açıklamasına adam yazıyor: üzerinde yirmibinliralık dünyanın en iyi lpg kiti vardır. Sonra da ekliyor: keyfe keder benzinde kullanılmaktadır
Bu kit ile ilgili bilginiz var mı acaba?
Satılık ilanlarında zaman zaman lpgli 2011'ler oluyor. Açıklamasına adam yazıyor: üzerinde yirmibinliralık dünyanın en iyi lpg kiti vardır. Sonra da ekliyor: keyfe keder benzinde kullanılmaktadır
Aklı kelden, yakıtı şelden alcan diye boşuna dememişler...Shell dışında bir yerden lpg aldığım zaman motor arıza lambası yanıyor. Acaba kısa süreli değişiklik olduğu için mi yanıyor ye deneme yaptım yaklaşık 6 aydır petrol ofisinden alıyorum ama ışık hep yanık kaldı, bir türlü alışmadı 2 gün önce yine shelle dönüş yaptım, 50 km sonra ışık söndü...
Bi arkadaşımın aracı da PO dan LPG aldığında motor arıza ışığı yakıyordu.Shell dışında bir yerden lpg aldığım zaman motor arıza lambası yanıyor. Acaba kısa süreli değişiklik olduğu için mi yanıyor ye deneme yaptım yaklaşık 6 aydır petrol ofisinden alıyorum ama ışık hep yanık kaldı, bir türlü alışmadı 2 gün önce yine shelle dönüş yaptım, 50 km sonra ışık söndü...
Bizde geçen hafta M6'ya Ankara Mocan otogaz'da prins tekno Max taktirdik 200km sonra arıza ışığı yaktı Mocan'daki övünç bey aracı devirli kullanın ve Shell harici yakıt almayın dedi ama 100km yaptık çekişte felan sıkıntı yok hala sönmedi İlk depoyu Shell'den doldurduyduk sonmezse 500km sonra yeniden afr ayarı için gideceğiz gibi bakalım.Shell dışında bir yerden lpg aldığım zaman motor arıza lambası yanıyor. Acaba kısa süreli değişiklik olduğu için mi yanıyor ye deneme yaptım yaklaşık 6 aydır petrol ofisinden alıyorum ama ışık hep yanık kaldı, bir türlü alışmadı 2 gün önce yine shelle dönüş yaptım, 50 km sonra ışık söndü...
kime bıraktınız kim yaptı?Biz aracı Sabah bıraktık öğle sonu tamam dediler afr ayarını sordum yaptık hiçbir sıkıntı yok dediler teslim aldık Ankara',dan Çankırı'ya döndük ertesi gün arıza ışığı göz kırptı sönmedi sonrası malum sürekli devirli kullanmakta nereye kadar o değil arkadaş arabaya bişey olacak diye korkuyor birde LPG'ciyi ben tavsiye ettim
hani genel bi espiri var ya araç sehir dışında olduğu nerden anlıyor diye.
xxx markadan alıp ışık yanıyor , yyy markadan alınca yanmıyor yaww arkadaş lpg bunu nerden anlıyor
@Handsomesalas afr yaptırmışmıydınız?
Ankara Ostim'de MOCAN OTOGAZkime bıraktınız kim yaptı?
Eyvallah sağolun Kadir bey.. bayram sonu artık öyle yaptıracağız..orjinal buji hava filtresi takıp İletişim - Profesyonel LPG - AFR Ayarı ve Çözüm Merkezi - LPGAYARI.COM burdan kendine yakın olanı seçip bi ayar çektir.
6 depo bu konuda veri elde etmek için yeterli bence. Her depoya 35 litre gaz alındıysa güzel çalışma olmuş.6 depo süren bir araştırmam oldu... Lpg deposunu tamamen bitirip PO dan gaz aldım yaklaşık 35 ltre aldı, tamamı şehiriçi 260 km yol gitti. Bitirdikten sonra bu sefer shellden aldım 300 km sonra sinyal öttü, sonra tekrar PO dan aldım ve yine 260 km yol yaptım... Böylelikle 3 depo PO, 3 depo shelden aldım ve menziller bu şekilde...
Kontağı kapatıp açınca düzeldiBenzin depom neredeyse full, şehirdışı 500 km yol yaptım benzin ışığı yandı.. Lpg de bitti tabi, .. Araç benzinle gittiğini sanıyor muhtemelen, düzeltme yolu var mı
Abi geçende böyle oldu ışık yanıyordu, geçtim istasyona fulle dedim 100 tl benzin aldı... Rezil oldumKontağı kapatıp açınca düzeldi
Benzin kapağını açıp kapatınca düzeldi
Diyenlere rastlamıştım.
* * *
"Benzin depom full"
Zenginliğe bakın hele... !!
Işık yanıyordu, yine gaza geldim fulleee dedim... Rezil oldukAbi geçende böyle oldu ışık yanıyordu, geçtim istasyona fulle dedim 100 tl benzin aldı... Rezil oldum