konu takip
abi önce gelen sesler sonra gelmeyen sesler diye bir video çek diyeceğim ama videodan da anlaşılmaz sanırım ama binen bilir
Farklı bir konuyu hak ediyorDün sabah ufak tefek paslar için bizim tanıdığa bırakmıştım aracı, bugün öğle saatlerinde aldım. Bagajın içi 0 araç gibin olmuş
Üşenmezsem bu akşam, üşenirsem yarın akşam izolasyon olayına başlıyorum...
Abi sen söker sin çıraklar da takar bu kadar sıkıntı etmeKoltuk boyama işini yarın halletmeye çalışacağım. Ama koltukları sökmeyi gözüm yemiyor İnternette videolarını izledim, sökmesine sökerim ama geri toplaması sıkıntı
Abi sen söker sin çıraklar da takar bu kadar sıkıntı etme
Buradan paylaşırsanız o yeri herkes faydalanır. Gizli bir yer yapıyorsa bir şey diyemem tabiTaban halısı için benimle iletişime geçiniz. Normalde taban halısını herkes değil kimse preslemiyor bu yüzden bu işi en az artcar kadar iyi bedava sayılacak şekilde yapan yer var ulasasirsaniz çok uyguna yaptırabilirsiniz
Buradan paylaşırsanız o yeri herkes faydalanır. Gizli bir yer yapıyorsa bir şey diyemem tabi
Çözüm bulduysan hayırlı olsun bizde faydalaniriz adres numara verirseniz@Gkm34 benzer işlemi, ümraniye yavuztürk mahallesinde elif oto yapıyor, fiyat almadım ama genelde fiyatları uygun oluyor.