Soğukta el bile sürmemHava sıcak olsaydı ve kapalı alanım olsaydı ne ala Şirketin deposunu kullanmayı düşünüyorum ama orası da buzhane
Soğukta el bile sürmemHava sıcak olsaydı ve kapalı alanım olsaydı ne ala Şirketin deposunu kullanmayı düşünüyorum ama orası da buzhane
Arabaya bakıyon bakıyon ağzımızı sulandırıyonYapılacak işlemler fazlasıyla yorucu ve zaman ayrılması gereken işler, sırasıyla;
1- Bagajda su alan yer onarılacak, hafif pas olan yerler için önlem alınacak.
2- Bagaja bitüself uygulanacak.
3- Koltuklar sökülüp temizlenip boyanacak
4- Taban halısı sökülecek, bitüself uygulanacak ve yapılabilirse taban halısı değişecek
5- Kaput için sprey pütür uygulaması
6- Plastik aksam tazeleme
Arabaya bakıyon bakıyon ağzımızı sulandırıyon
Soguk moğuk dinlemem de zaman yok hocamSoğukta el bile sürmem
Şimdi plan proje hesaplamalarını yapıyorum ama kafam karıştı biraz...
Bagaja ve tabana sadece bitiself yeterli olur mu? Yoksa bitüself üstüne 1 cm. kalınlığında firex süngerde yapıştırayım mı? Uğraştıktan sonra işe yarar bir şey olsun istiyorum
@Oğuzhan kaktırıver
Bence uygundur. Bitüself üstüne 1 cm firex taban halısının altında keçede var zaten. Daha fazlası tabanı şişirir hoş olmaz.Şimdi plan proje hesaplamalarını yapıyorum ama kafam karıştı biraz...
Bagaja ve tabana sadece bitiself yeterli olur mu? Yoksa bitüself üstüne 1 cm. kalınlığında firex süngerde yapıştırayım mı? Uğraştıktan sonra işe yarar bir şey olsun istiyorum
@Oğuzhan kaktırıver
Isıtma tabancası ucuza bulabilirsin (hem ilerde biz de kullanırız ) daha işlevsel olur@MutluTEKİRR @Oğuzhan
Yer ayarladım, ufo vs. idare ederiz artık. Fön makinesi filan alayım dursun kenarda. Kafama takılan tek nokta çok şişiklik olur mu? Olursa taban halısı kötü durabilir
Önümüzdeki hafta sonu bagaj işlemlerini hallederim.
Sonraki hafta koltuk boyasını yapacağım.
Ondan sonrada taban döşemesiyle ilgileneceğim. Yakınlarda bir yer bulursam taban halısı da tazelenecek
Bu işlemler yapılırken aynı zamanda sökülen plastik aksamların temizliği ve izolasyonuda yapılacak.
Isıtma tabancası ucuza bulabilirsin (hem ilerde biz de kullanırız ) daha işlevsel olur
Sen yeter ki mazda deO en kolayı ama zor işler var mesela koltuklar nasıl sökülecek, koltuklar sökülünce taban halısı döşemeciye hangi mazda ile gidecek
Abi şişiklik illaki olur o nedenle istersen tabanda sadece ağır ses yalıtım bariyeri kullan. Bagajda ve kapılarda ek olarak sünger de kullanırsın.
Abi daha çok kauçuk şilte gibi. Ama gönderdiğin site çok iyiymiş. Gönderdiğin ürün de daha çok süngere benziyor.
Bu ürün hepsi 1 arada.
OTO SES YALITIMI - ARAÇ SES YALITIMI 8 | Adetaş Yapı
uygulamanın zor olmasının sebebi çok yuvarlatılamaması, döndürülememesi. O nedenle sadece düz yüzeylerde kullanabilirsin abi, her bir oturulan bölümün altını blok şeklinde bunla kaplayabilirsin.
Ben şahsen maksimum ses azaltma için bariyeri kesinlikle kullanacağım.
Bu ürün güzelmiş hepsi bir arada
Bu firmadan geçtiğimiz yaz bi arkadaşım araç yalıtım malzemeleri aldı çok ilgili ve düzgün bir esnaf tavsiye ederim gerektiğinde yardımcı da oluyor bize kendinden yapışkanlı bituself yerine bant ayrı bituself ayrı gönderdi uygulaması daha kolay olur diye ve gerçekten zorlanmadik ama havanın sıcak olması iyi oluyor o zaman kendiliğinden yapışıyor ama soğuk olduğunda ısıtmak şarthttp://www.sesizolasyonu.org/image/agir-ses-yalitim-bariyeri/agir-ses-yalitim-bariyeri-5.jpg
Abi daha çok kauçuk şilte gibi. Ama gönderdiğin site çok iyiymiş. Gönderdiğin ürün de daha çok süngere benziyor.
Bu ürün hepsi 1 arada.
OTO SES YALITIMI - ARAÇ SES YALITIMI 8 | Adetaş Yapı
Bitüself de bu baya baya iş görür.
BİTÜSELF OTO SES YALITIM BANDI
Ses yalıtım bariyerleri de varmış bunlarda.
SES YALITIM BARİYERLERİ | Adetaş Yapı