Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Taban halısının nesi var ki ?
Gözüme batıyor abi hafiften kirli gibi duruyor
Taban halısının nesi var ki ?
Bence de yap süper olur
Oğuzhan ın konusu vardı yardımcı olurİşte nasıl yapacağımı bilemiyorum
@Murat İlk arabamda keçeyle yükseklikleri dengelemişlerdi. Bende simit olmadığı için tam kestiremedim durumu, bahsettiğin plastik parçanın fotografını görebilsek daha net konuşurduk
Murat abi bitülsefi kaporta sacı hiç görünmeyecek şekilde yapıştırmak zorunda değilsin öyle yapmada zaten. Bitüselfin amacı kapordaki titreşimi absorbe etmek. Aslında yeterli olur. Olayı bir üst seviyeye çıkarmak istiyorsan onun üstüne ses emici frex sünger veya keçe gibi bir ürün döşeyebilirsin. Benim çalışmam ilgili kategoride mevcut.
Bituselfin üstüne yapacağın malzemeyi döşemenin arkasına yapıştırırsan daha güzel olur. Bagajda ne varsa artık plastikse onun arkasına döşeme halıflex ise onun arkasına
Mazda 323 BJ (1999-03) Araç İçi Ses Yalıtımı
@Oğuzhan Motor kaputu için yaptığın izolasyon konusunu bulamadım
Ses emici malzeme örneği var mı acepKaputun altına bituselfe gerek yok abi. Oraya ses emici malzeme lazım ama bence oda gereksiz mevcut izolasyon yeterli motorlar zaten sessiz. Ağırlaştırmaya gerek yok.
Bilgisayara geçince bakayım abi. Bence önemli olan çamurluk içleri davlumbazın arkasınada el atmak lazımSes emici malzeme örneği var mı acep
Ne kadar da zevkli işler listesi ya, tam keyif işi ohYapılacak işlemler fazlasıyla yorucu ve zaman ayrılması gereken işler, sırasıyla;
1- Bagajda su alan yer onarılacak, hafif pas olan yerler için önlem alınacak.
2- Bagaja bitüself uygulanacak.
3- Koltuklar sökülüp temizlenip boyanacak
4- Taban halısı sökülecek, bitüself uygulanacak ve yapılabilirse taban halısı değişecek
5- Kaput için sprey pütür uygulaması
6- Plastik aksam tazeleme
Ne kadar da zevkli işler listesi ya, tam keyif işi oh