Benim eski farlarda sis yoktu far ayar motoruna 4 kablo geliyor eskisinde yenide 3 kablo var.
kardesim konuyu gorunce buyuk bir heyecanla baktim ama aracin o halini gorunce icim yandi allah korusun sanki birsey olmus gibi..mazda 6 gg nasil farkli oluyor anlayamadim sis olsun olmasin yerine oturmasi lazim..gecenlerde yazmistim benim farlarin icinde sis bosluklari var icinde kablolari da var jackli ama icinde ampul vs. yok anlayamadim..insallah halledebilirsin kardesim merakla bekliyoruz..Eski farları söktük malesef soketler uyum saglamadı sisler için hat çekilecek ve far ayar motoru Manuel olarak çalışacak.
Ekli dosyayı görüntüle 11081
Şimdi eve geldim Murat farlar çok şahane oldu aydınlatmasıda güzel
Resim çektim yükleme yapamıyorum
Far ayar motorunu çalıştıramadık manuel ayar olacak yada eski farın motorlarını takacağız.
@Murat senin sis farı koldan açmalımı ?
Şimdi anladım ön sis aktif hale gelince yandı o ışık
Eski farın motorlarına baktık camı açıp motoru sökmek gerekiyor yeni farda arka kapağı açıp motor sökülebiliyor akşam olduğu için bıraktık benim tahminim senin araca motorlu olan farı alırsan soketi birebir uyar iki gün sonra tekrar gideceğim gelişmelerden haberdar ederim seniBen şimdi bu farın motorsuzunu alsam, araç üstündeki motorlar olur mu bu fara?
ayrica bu motor olayi nasil olacak..benim saniyorum sol motor calismiyor..icerden far yukseklik ayarini asagi yukari yapinca sadece sag far inip kalkiyor!