Sağol Veli abi Osman ustanın iletişim bilgileri forumda mevcut mu ?
Sağol Veli abi Osman ustanın iletişim bilgileri forumda mevcut mu ?
Nasip olursa salı gün taktıracağım kaporta boya işi var aynı gün hepsini aradan çıkarayım dedimTaktırmadın mı hala Ben olsaydım gider gece yarısı @Adem Usta ya dükkan açtırırdım
Nasip olursa salı gün taktıracağım kaporta boya işi var aynı gün hepsini aradan çıkarayım dedim
Ön tampon ile kaput boyanacak fiyat aldım az önce 500 tl dedi kaportacı bana biraz fazla geldi sen boyattır dın fiyat nasıl uyğunmu?
Bugün Amazon dan sipariş ettiğim farları teslim aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 10934
Şimdi iyi bir usta bulup montajını yaptırmak kaldı geriye.
Sağol @dr_azoom angel ve gündüz ledleri var
Elektirikçi benim eski farların motorlarını yenilerine takarız dedi şayet montajını yapabilirse ben sana motorları gönderirim sende motorsuz farın siparişini verebilirsinAngel varsa alırım bi dal
Sağol @dr_azoom angel ve gündüz ledleri var
Elektirikçi benim eski farların motorlarını yenilerine takarız dedi şayet montajını yapabilirse ben sana motorları gönderirim sende motorsuz farın siparişini verebilirsin
https://www.amazon.de/Zubehörscheinwerfer-Autoscheinwerfer-Ersatzscheinwerfer-Frontscheinwerfer-FKFSMA13003/dp/B00IZK5CAU/ref=pd_sim_sbs_263_5?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=053D45E8Y2CTDZRPG5XW
hadi hayirli olsun kardesim..resim bekliyoruz biz sabirsizlaniyoruz..Bugün Amazon dan sipariş ettiğim farları teslim aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 10934
Şimdi iyi bir usta bulup montajını yaptırmak kaldı geriye.
Hadi hayırlısı senden cık ben merak ediyorum görünüşünüNasip olursa yarın montajını yaptıracağım