hahahahaaa aynen öyle abimÇanak çömlek patladı desene Abdullah.
hahahahaaa aynen öyle abimÇanak çömlek patladı desene Abdullah.
Bilgim yok ama mantıklı bir şey değil bence, aksesuar indirime tabi oluyorsa, her türlü parça indirim dahilinde olmalı...Bugün Mazda Mepaz ile görüştüm farlarda indirim kapsam dışıymış neden diye sorduğumda kaporta grubuna giriyormuş bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı.
Mazda Herter ile marşyipel ve spoiler için görüştüm geri dönüş bile sağlamadılar son olarak yarın Yeni Mazda ile görüşecegim indirim yaparlarsa oradan alacağım sonuçta ucuz bir malzeme değil bir çift far 2.260 tl@dr_azoom bilgi verir belki, indirimli olması lazım, bir yanlışlık olmalı
Far fiyatı öyle evet ucuz olmuyor maalesef, Herter geri dönüş yapacağı bir konuda kasten askıya alacağını sanmıyorum yoğunluk mu var yoksa not almayı unuttular diye aklıma geliyor. Muğla Gören le görüşmenizi tavsiye ederimMazda Herter ile marşyipel ve spoiler için görüştüm geri dönüş bile sağlamadılar son olarak yarın Yeni Mazda ile görüşecegim indirim yaparlarsa oradan alacağım sonuçta ucuz bir malzeme değil bir çift far 2.260 tl
Far fiyatı öyle evet ucuz olmuyor maalesef, Herter geri dönüş yapacağı bir konuda kasten askıya alacağını sanmıyorum yoğunluk mu var yoksa not almayı unuttular diye aklıma geliyor. Muğla Gören le görüşmenizi tavsiye ederim
Servisler yoğun demek diycem ama sonuçta indirim süresi kısıtlı bunu göz önünde bulundurmaları lazımMuğla gören otoda benden istediğim ürünler ile alakalı mail istedi, bugün 8 gün oldu ama dönüş yapılmadı.
Servisler yoğun demek diycem ama sonuçta indirim süresi kısıtlı bunu göz önünde bulundurmaları lazım
Mugla Gören ile aksesuar için görüştüm malesef geri dönüşleri olmadı. Tercihim Yeni Mazda aksesuar için görüşmüştüm aksesuar ve far siparişini onlara vereceğim.Far fiyatı öyle evet ucuz olmuyor maalesef, Herter geri dönüş yapacağı bir konuda kasten askıya alacağını sanmıyorum yoğunluk mu var yoksa not almayı unuttular diye aklıma geliyor. Muğla Gören le görüşmenizi tavsiye ederim
Mugla Gören ile aksesuar için görüştüm malesef geri dönüşleri olmadı. Tercihim Yeni Mazda aksesuar için görüşmüştüm aksesuar ve far siparişini onlara vereceğim.
Stokta tutulduğunu hiç duymadım ki, olduğunu sanmıyorumSpoiler varmıymış ?
Stokta tutulduğunu hiç duymadım ki, olduğunu sanmıyorum
Far fiyatı öyle evet ucuz olmuyor maalesef, Herter geri dönüş yapacağı bir konuda kasten askıya alacağını sanmıyorum yoğunluk mu var yoksa not almayı unuttular diye aklıma geliyor. Muğla Gören le görüşmenizi tavsiye ederim